Dagens sanning

Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre. Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger. SÅ...om du ger henne någon skit, så förvänta dig ett ton tillbaka.

:@

Blir så sjukt jävla ARG så jag vet inte va jag ska göra! Jag vill av hela mitt hjärta kunna göra allt för att hjälpa till, men kan inte göra ett piss. De får en att kännas sig väldigt värdelös på alla sätt o vis.. De jag stör mig mest på är att jag aldrig kommer få veta om de händer nått. För vem skulle säga de till mig?


Not another gay movie

Kom nyss hem från en trevlig kväll me J o T :) Har fått massage så man klarar sig ett tag nu :D Fick dock ett sms som jag störde mig extremt mycke på, men de ska väl släppa nån gång.
Nu blir de spotify ett tag o sen somna till nån film :)


_

Will I lose my dignity
Will someone care
Will I wake tomorrow
From this nightmare?

,,

This is the last night you'll spend alone
Look me in the eyes so I know you know
I'm everywhere you want me to be
The last night you'll spend alone
I'll wrap you in my arms and I won't let go
I'm everything You need me to be


.

Plocka upp i vardagsrummet i hopp om att hitta locket till tv dosan :P Men den är fortfarande borta :O Vem har tagit den?
Har kollat på RENT idag :) Den va jobbigt bra! På slutet rann tårarna. Har även världens abstinent :O Så humöret går upp o ner hela tiden.
Nu ska jag fortsätta leta mitt jävla lock :P


Hihi

Sitter o inväntar på att man ska upp till Funäs o jobba :P Fick även veta nått nu som gjorde så leendet åkte på :D


Jävla FITTA!

Antar att de va ett tag sen jag skrev sist. Men håller mig till samma ursäkt, de finns inget att skriva om.

Idag explodera min bomb eller inte riktigt, finns så mycke mer som ska ut. Kände nu när jag va me J o T att jag har svårt att va glad. Men nån gång går väl de här över oxå förhoppningsvis. Men kommer de en liten sak till så kommer jag va långt ifrån trevlig..

Så nu fick jag ihop nån liten rad, inte för att jag tro att nån läser men men :P



RSS 2.0