"Du har inte ont, för de vet jag"

Va till läkaren idag. FAN säger jag bara! Claudia följde me för jag vägrar o gå själv. Först tog dom blodprov o innan sa jag att rädd för blod o sprutor. C ser att jag går igenom en jobbig fas o säger att de går bra o att de är klart, dum fan som håller på o tar de säger att de inte alls är klart o stressar upp mig mer. C gör världens blick på henne. Sen fick vi sitta o vänta på att jag skulle in till doktorn.. Väl inne där så får jag sätta mig på bänken eller va de kallas. Första hon gör är att slå mig bak på revbenen me knytnäven o frågar om de gör ont??!! ÖHHHH! JA! Är öm som fan där, men nä jag hade ju inte alls ont för de visste hon. Sen går hon iväg för de ringer. Jag låg där o va alldelse tårögd o har C bredvid som står o försöker lugna mig. Sen sätter kramperna igång o mig lyssna kärringen självklart inte på utan C får säga de. Men då hade jag inte alls kramper för de visste hon oxå! Tänka sig att man vet hur en annan känner. Sen klämmer hon på magen o där börjar trycka där jag har skit ont, men se de hade jag heller inte! Så fel jag har alltså! För de är ju inte alls min kropp heller...
Jag är ingen läkare själv, men inte fan ska man väl slå allt man har på patienten?! O sen säga emot den.
De tog mig ett tag för att ens våga gå iväg för jag har en sån läkarskräck. De här gjorde så jag ALDRIG mer gå tillbaka till hc här!! O eftersom jag inte har "kramper" ibland så fick jag ju inget som löser upp dom heller. När vi kom ut därifrån spruta bara tårarna o jag skaka som fan. Claudia som är så snäll fick trösta mig.
Så de här va liksom de som gjorde att jag inte vågar gå dit nått mer alls..

Let me die with you

Ja men varför skulle nått gå bra för mig just nu?! Huvva de är ju alldeles för mycke begärt.. FAN!

..

Nu är jag bara allmänt jävla le!!!

Snart torsdag :) Längtar som fan! Då slipper jag alla dessa jobbiga dagar o nätter. Älskar dig <3

Du o jag

Haft en toppen dag me dom fina flickorna :) Jenny, Claudia, Sara o Anna :) Luncha på hembygsgården sen en tripp på ica :P Där agera jag en alldeles utmärkt kundvagnskörare :D Haha! Köpte nya skor :) Sen bjöd jag kusin vitamin på middag :) Hehe eller jag kanske tvinga henne att äta me mig. Som middagsunderhållning kolla vi på Prinsessan o grodan :) Lika bra fortfarande! Anna o Sara kom förbi oxå :) Sen gick vi över till Claudia o satt där o prata o spela wiie :D Jag känner mig duktig som ÄNTLIGEN har kommit över 10.000 poäng nu! Surf´s up, de som är bäst ;) hehe.
Resten av kvällen har jag ägnat till att nörda vid datan. Är så jävla nära men ändå inte... O de stör mig extremt mycket!! Men jag ska väl ha lite tur nån gång iaf :) Snart blir de väl sängen, hoppas på lite bättre nattsömn. Men de är för mycke begärt för tillfället. Har aldrig någonsin känt mig så ensam i sällskap :/ Saknar dig så de är fan sjukt! Hoppas att dom här dagarna går snabbt nu :) Men än så länge så har de inte spelat nån roll om jag har roligt, för dom går likt förbannat lika sakta..

Älskar dig <3


Regn o lite mer regn.

Idag har jag o Anna o varit ute o provat vrål åket mitt :D Cyklat fram o tillbaka hela tiden typ. Sen blev de middag. Potatis, fläskfilé, sallad o bea :) Sen spela vi vollyboll eller försökte :P Sara va duktig hon :D Skulle sparka bollen över en häck.. Haha den hamna ju så fel den bara kunde! Längst upp i ett lagom stort träd så då fick hon klättra längst upp o ta ner den. HAHA fan va vi skratta åt na. Sen kunde vi ju inte skratta mer åt Tinka (hunden) när hon skulle bli tvättad :P
Sen vart de för kallt att sitta ute i regnet så gick o glodde på tv o invänta Claudia o Torbjär. Så vi kunde kolla på film. Daybreakers, vampyr film :) Den va helt okej.
Nu sitter jag bara o är sjukt irriterad så jag håller på att koka över känns de som!

Fastna me blicken?? HAHA ja!

Äntligen lite sol innan den försvinner igen. La mig på ballkongen när jag vakna :) Varmt o gött där! Sen har jag varit me Claudia :) Har min lilla plats på golvet i deras kök hehe. Tog en tur på sigges o sa hej till Torbjörn :) Sen gick på ica o vad..hmm :P HANDLA! Haha de va ju ganska kul de oxå :P Ikväll får jag se va som händer.
Har en vecka utan sms nu :O De är långt ifrån kul iaf.. Är för tyst :/ Men de blir bra i slutändan som tur är :) Så nu stannar ena mobilen hemma om dagarna. Saknar min söta bebis ju <3


RSS 2.0