Go o Glad Kexchoklad

Nu sitter jag hemma i Funäsdalen på mitt rum i mörkret hehe. Idag har jag varit go o glad hela tiden :) Vakna som en solstråle, ingen som behövde väcka mig. Jag går mot ljusare tider! Dagen i ära har bestått av glada stunder :) Prata me tvillingsjälen o fixa så hon kan skicka o ta emot mms nu :D Gu va jag kände mig bra då hehe. Jag har köpt en present till Trude (knasiga djur som är ett spel) som fyller 6 år i morron. Jag har vart me Jenny en stund, duschat, packat o prata me roligt folk på msn :)
Jag o N har suttit o pratat musik :) Han o jag är ganska lika varandra, vilket han påpeka hehe. Båda är alltid små tuffa! ;P
55 Escape! Så jävla bra, jag skulle få orgasm av att lyssna på dom sa han hehe. Åh fan va de va nära också. Värt att lyssna på :)
Hmm sen kom Rikard o hämta mig. Trude o jag har kikat på Horton, låg o myste i sängen. Sen har jag suttit parkerad i soffan nere o kollat på Ond Aning. Jo jag håller på att tvätta nu också :P Får se om nåt hinner torka tills i morron. Tveksamt... Pratat me A har jag också hunnit me :)
Nä nu ska jag hänga upp tvätten o kika litte mer på tv o sen sova :P

/ S

Lite gladare

Idag känns de lite bättre. Har fått ventilera ut mina tankar, fått säga va jag tycker o känner. Men det gör fortfarande ont..
Har skrattat iaf, de va längsen jag skratta så tårarna rann. Är så glad att jag har er som får mig att må bra, även fast jag egentligen inte orkar.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen så man får lite värme :P


Tyckte den här va hur fin som helst :) Sen att de va jag i bakgrunden va en annan femma.
Men visst blir man glad när man får sånt här :)

/ S

Dimma framför ljuset

Jag känner mig tom. Jag tror och hoppas på det omöjliga hela tiden. Och de dumma är att jag får höra att jag är för snäll hela tiden, jag tycker inte det.. Och sen att jag bry mig om andra för mycket, att jag vill att andra ska komma före mig själv. Vilket jag tycker är stört! För själv tycker jag att jag är den mest ego trippade människa som finns...
Gjorde bort mig rejält igår också.. Jag o min stora käft!! Kan jag bara inte hålla käften? Antagligen inte........
Får se om A kommer bli glad på mig igen.
Ska sitta o sura hela kvällen i soffan o fundera på en massa saker, se om jag kommer fram till nå vettigt. Fan va jag är besviken!
Men de va ju å andra sidan inte så jävla ovanligt.



 
Ta mig härifrån! Jag orkar inte mer..

Ugly Betty o Desperate Housewives nästa.

/ S


Ser du mörkret i mitt hjärta? Ser du mörkret i min själ?

Seriöst va jävla le jag är! Igår satt jag o skrev en massa saker o när jag skulle lägga upp de så muppa datan sig.. Aja nu orkar jag ju inte skriva om allt. Men jag fick veta en sak igår som tog knäcken på mig. Står de på mig att jag vill bli utnyttjad på nå sätt?! Att man får leka o hålla på hur fan man vill me mig?
Folk bara trampar på mig o tror de är helt okej. Men då har dom fan ingen aning om hur jag kan bli.. J ska vara jävligt glad att han bor långt från mig.

Är glad att jag har min underbara Sandra som finns för mig jämnt och ständigt <3 Du får mig att inse saker, även om det tar lite tid ibland. Jag tar alltid in det du säger, även om det känns jobbigt just nu. Men jag är så lycklig som har dig! Du o jag för alltid! Min tvillingsjäl <3
Är hur glad som helst för att jag har dig också Johan. Du som finns där o lyssnar på mig. Spelar ingen roll om du säger att du inte kan göra så mkt. För det gör du verkligen <3 Du gör mer än du anar...

Idag ska jag jag bara ta dagen som den kommer, om den blir bra blir den de och skulle den suga så kommer den göra de.

/ S


RSS 2.0