Hmm öhhh?

Så min mest underbara människa, nu ska jag skriva lite här ;) Hmm va ska jag skriva om idag då? Jo kan ju börja me den där jävla idioten på msn! Jävla äckel, blir snabbt blockad. Usch fy blä! De finns många idioter här i världen.
O jag känner mig stressad :P undra varför, hmm kan vara för att alla skriver på samma gång på msn ( ja jag vet jag har blivit en datanörd) och sen är de folk som bombar mig me sms... Hinner inte me allt på en gång.
Livet skulle vara så mycket lättare om man hade en till av sig själv. Skulle hinna med lite mer av vardagen då, va alla till lags. Eftersom man är så jävla dålig på de!
Jag är inte nån jävla super kvinna med alla krafter här i världen! Utan jag är Sandrah som försöker räcka till, men det är inte lätt alla gånger, att vara alla till lags.

Nu håller jag på o frysa ihjäl! Är inte van den här kylan än :P men men. Vet inte va jag ska skriva mer nu? Gör ganska ont i fingrarna när man är kall, så de blir jobbigt att skriva hehe.
Men nu har jag skrivit nån rad iaf, blir mer :) Jag lovar Sandra! ;)

Gonatt Sandra :)

Ha de! / S

Varför?

Åh jag blir så förbannad och ledsen! Varför ska alla jag tycker ha självmordstankar?! Jag blir förbannad för att jag tycker det är så fegt att tänka så. Man tänker inte på dom andra som blir kvar på jorden, dom som verkligen älskar en, familjen och vännerna! Ska dom bli ensamma kvar? Jag blir bara frustrerad när jag hör sånt jävla prat! Inget blir bättre om man tar livet av sig. När man har gjort det finns det ingen återvändo.
Jag blir ledsen för att jag inte kan inte göra ett jävla piss för att hjälpa. De ord man säger hjälper aldrig. Jag tycker det är så jävla fegt att ta livet av sig! Vad löser det för problem egentligen? Inget! Visst det är dom som mår så sjukt dåligt och tror att det skulle bli bättre av att inte finnas. Men allt kan man lösa bara man har viljan till det.
Visst fan mår jag också dåligt men jag har inga självmordstankar. Jag vill inte lämna min familj och vänner för att jag tror att det skulle bli bättre av att inte finnas till.
Jag tar en dag i taget och tar dagen som den kommer.
Jag står för det jag tycker och tänker inte ändra min åsikt om det heller! Jag har förlorat en vän på det där här sättet och jag är lika jävla förbannad på honom.

/ S

Vaken igen

Så är det natt och jag kan som vanligt inte sova.. Gick och la mig kanske vid ett, men kunde inte ens vila en liten stund. Så då gick jag upp och satte mig här igen och pratar med andra natt människor :) De är ju kul de också.
Men de skulle vara så skönt och bara kunna lägga sig och somna på en gång när man lagt sig ner. Och inte sova så länge på dagarna, eftersom det blir så mörkt tidigt nu.
Hmm kanske kan fixa sömnpiller, så man får se om de funkar hehe.
Nä nu måste jag återgå till E.

Ha de! / S


Shit va tråkigt man kan ha...

Idag har jag sett Dagboken, fasiken vilken bra film! Tårarna bara sprutade på slutet. Tänk om man kunde ha en sån tur att hitta någon att älska hela livet ut. Då ska man väl ha en väldans tur.
Prata me S idag och hon är skit arg på en idiot. Dom flesta killar tar det dom vill och sen sticker dom. Dom får en att tror att de är något mer, men när dom väl fått det dom söker efter så dra dom sen. Och det värsta är att man går på det varenda gång. Finns det seröst killar som menar allvar? Det har jag svårt att tror. Nu låter jag negativ, jag vet. Men det är min uppfattning och den kommer jag ha ända tills någon kan motbevisa det för mig. Så är det bara.

Usch jag är bara sur idag :( Inte bra...
Aja mamma messa och sa att jag va tvungen att gå in och kolla en sida, för Trude va me :) Hon hade blivit interjuvad i Hamra hehe.
Nä nu orkar jag inte skriva nå mer.. Jo just ja, fråga Johan va jag skulle skriva och då skulle jag skriva:
JOHAN ÄR DUM!
Så nu har jag gjort de :P

Ha de! / S

Counting all the asholes in the room, well I´m definitely not alone

Nu sitter jag och lyssnar på "we built this city on rock n´ roll" jag kan inte få nog av den! Den är så jävla bra :)
Sitter och väntar på att Jonas ska komma och hjälpa mig med datan :P Eftersom jag är långt ifrån teknisk.. Jenny ska också komma förbi och hälsa på brodern henns innan han åker till Östersund igen. Och så kommer jag få min efterlängtade film när Jonas kommer :) Varg! Hoppas den är lika bra som jag tror den är.


I fredags så sa Linda att jag skulle lyssna på Volbeat, och det gjorde jag, fan va bra dom är. Tog hem en massa låtar med dom den natten, blev några stycken eftersom jag gick och la mig halv 4 :P Min musik smak också. Så jag rekomenderar att ni ska lyssna på dom :) Dom är faktiskt hur bra som helst!


Nä nu måste jag gå och tvätta.. Ska tvätta ragatans jävla jacka! Ni som känner mig vet gott och väl vem det är.


Ha de! / S


Fredag hela dagen

Ja så var det fredag igen, och jag som vanligt sitter hemma och gör inget. Jag kan inte komma ihåg senast jag var ute och hade det roligt på en fredag. Jag skulle chansa på att det var avslutningen på ön i Sveg o det var i AUGUSTI!! Ni märker ju vilket lamt liv jag har. Men så bor jag i världens minsta by också som inte har något utbud.
Nu sitter jag och glor inne på nätet och väntar på att idol ska börja igen. Jag har även unnat mig dom sista dropparna av min Baileys, mmm mumma :) Jag har kommer att bli en "hemma fredags mys tant" om det ska fortsätta så här. Och de vill jag inte! Jag måste komma ut härifrån ett tag, för att få umgås med roligt folk och se lite annat än mina vita väggar.  Vilket ger mig panik för den delen.
 
Aja nu ska jag väl återvända till idol :P Och jag kommer bli väldigt ledsen om Johan åker ut, för nu har jag slösat pengar på att rösta på honom. Haha slösat Åsa! ;)

Ha de! / S

Vart kom de ifrån?

Haha i morse när jag vakna så hade jag ont i ena benet, men tänkte inte mer på de. Det var först när jag var på toan jag märkte vilket stort blåmärke jag har på låret. Har ingen aning vart det kommer ifrån, vad jag kan minnas så har jag inte gjort illa mig på nåt sätt. Det ser ut som nån har snärtat mig me nånting hehe. Jag hade det inte där innan jag somna iaf. Min teori är att nån har kommit in i min lägenhet i natt o slagit mig me nåt, det kan inte vara på nåt annat sätt hehe.

Aja förutom mitt mysterium med mitt blåmärke. Idag så har jag varit med Jenny hela dagen. Vi var ute o gick runt åsen, på blank is typ. Det är jobbigt när dom inte sandar, för i vinter så är mitt mål att inte halka :) Ska se om jag klara de. Sen har vi bara flummat runt hemma hos Jenny, lyssna på musik, och jag har sjungit så att änglarna har gråtit haha. Dom har väl sår i öronen nu.
Ikväll ska jag göra nåt jag inte har gjort på länge! Jag ska börja läsa en bok, har inte gjort det på hela sommaren! Så nu är det dags att börja med det igen. Jag var på biblioteket och lånade två deckare :) Min favorit läsning, det blev en bok som heter Vargtimmen med Denise Mina och Glöm aldrig Sarah med Chirs Mooney. Återkommer när jag läst klart dom. Ska bli skönt att bara lägga sig med en bok ist för att sitta framför datan halva natten.
Nu ska jag gå och ta mig en lång varm dusch.

Ha de! / S

Ensam, som jag är alla kvällar.

Jag har tråkigt. Det finns ingen jag kan prata me heller. Jag är så rastlös, börjar få lite små panik nu på kvällarna. Det är inte det att jag är rädd längre, utan att jag har ingen här. Och nu är det fullmåne oxå o det gör inte saken bättre, för då kan jag inte sova...
Känner mig duktig idag, va och tränade. Så nu är jag helt slut i kroppen. Så det skulle inte sitta fel med massage nu, men återigen så har jag ingen som kan ge mig de. Usch jag blir knäpp nu. Jag får spunk. Varför va jag tvungen att jämnt ha någon i närheten av mig hela tiden. Det är ju bara jobbigt nu, jag kan inte sitta o prata me nån öga mot öga. Ingen jag kan skratta me, vet ni hur mobbat det är att sitta o skratta själv? Jag har ingen som sitter och äter med mig, så därför blir det inte att jag lagar mat nå mycket. Ingen som säger go natt till mig. Ingen som väcker mig på morronen, sover bort dagarna ist o sitter uppe på nätterna.
Nä nu ska jag sluta klaga över det här, för det kan ingen göra nåt åt ändå.

Ha de! / S


You are brought to this world alone and you leave it alone

Igår messa jag med Sandra och vi kom in på kärlek. Att det ska vara så himla svårt att hitta någon. Att ha någon att komma hem till, dela glada och tråkiga stunder med. Får alltid höra " ja men det kommer aldrig bli som du tror ändå" . Jag har blivit sårad så många gånger, det har satt djupa spår och nu tror jag inte längre på kärlek. Men bara för att jag tror så, så betyder det inte att jag inte vill ha någon. För det vill jag! Men jag har som gett upp att hitta någon, för jag går i samma spår hela tiden.

Det kanske är tragiskt att tänka så när man bara är 19, men jag tänker inte bli sårad. Så därför ger jag upp det jag tycker är jobbigast. Jag kanske blir överraskad någon gång, men tills dess så tänker jag fokusera på mig.
För det är som Sandra säger, jag måste lära mig tycka om och acceptera mig själv om någon annan ska göra det. Men det är svårt när man har ett självförtroende som inte ens existerar. Jag vågar inte tro på mig själv, så hur ska någon annan göra det? Jag blir så jävla irreterad på folk som inte fattar vad jag verkligen menar om det här. Typ alla säger emot och tror att jag bara säger så här för att få uppmärksamhet o att dom ska tycka synd om mig. Det är inte det jag är ute efter utan att ni ska tror på vad jag säger och att jag inte ljuger om det. Jag är som jag är, och har jag valt att göra en sak så håller jag mig till det.
Jag är har gett upp hoppet om att finna någon! Nu har jag vant mig att vara ensam så jag klarar av det. Om kärlek tänker jag bara negativa tankar.

Jag vill inte bli en toffel! Vissa av mina kompisar är tofflar och skiter i sina vänner som dom skulle ha haft kvar hela livet. Men det är försent nu, eftersom dom hela tiden är med sina killar. Ja visst ska man vara med han, men man måste komma ihåg att man har vänner som saknar att umgås med en också. Allt jag har erfarenhet av när det gäller kärlek är att allt skiter sig. Jag har misst för många på det sättet. Och kunde jag ta tillbaka den tiden så skulle jag göra det ogjort.

Nu har jag ventilerat mig lite, känns lite bättre men jag har mycket kvar men det håller jag nog för mig själv än att plågar er som läser det här.

Ha de! / S

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen :) o de är skönt, saknat min bäbis hehe.
Jag följde me moster o Jenny till morfar i onsdags :) Kul o träffa han o Donna va ett tag sen nu. Vi va mest ute o gick me vovven, hälsa på lite. Oj jisse va tidiga kvällar de blev! Har gått o lagt mig 22.00 varje kväll :P De va ett bra tag sen man gjorde de.
Va har vi gjort mer? Jag o Jenny har spelat kort, spelat spel o skrattat typ hela tiden :D Nu tänker jag ju inte skriva varför vi hade ett skrattanfall igår de blir för pinsamt o skriva här :P
Idag kom vi hem o då köpte jag Sex and the city the movie! De va fan mitt bästa köp på flera månader. Är helt frälst i den i filmen :) kommer spendera många timmar framför den. Sen har jag passat Johanna nån timme, vi gick o köpte pizza o titta på tv tills pappa kom o hämta henne.
Sen har jag jobbat mer på min bränna :) börjar bli riktigt brun nu. Sen har jag varit me Jenny tills nu. Har tv:n på o sitter o små kikar på idol. De blir en lugn kväll för Loo :P ska sitta här ett tag till, måste ju ta igen dom här dagarna :)

Jo nu väntar jag o Linda på att få jobb :) Får se om nån vill ha oss i vinter hehe.
Jo jag fick ett sms av Sara igår :) Då vart jag hur glad som helst! Jag kommer väl inte få henne att åka hem snart iaf :P Eller?

Ha de!


Nattbarn.

Tog datan till sängen, orka inte sitta uppe nå mer. Idag har de inte hänt så mycket. Jag o Jenny va ute o gick ett tag, sen gick jag iväg på hemme o hämta ett arbetsintyg som ams ska ha o sen köpte solpaletter :) Jobbar på min bränna hehe. Jo jag jobba ju två timmar också. Jag va me Linda :) När vi åkte från Långå till Hede så satt vi o prata o plötsligt ser jag nåt på vägen o typ skriker "en djur!" då va de en älg som hade gått fel haha. O de där fick jag höra hela vägen till Hede, "en djur" :P Ja jag vet min svenska har aldrig varit bra, men eftersom jag såg den fick jag lite små panik hehe.
Sen när jag sluta så gick jag iväg o solade :) Jenny följde me eftersom jag vägrar att ligga där nere alldeles själv, men hon va inte mycke till sällskap, satt o läste nån tidning hela tiden hehe.

Nu pratar jag me Lindaaa, håller på att få me mig henne till Norge nån gång i vinter o jag lyckas tror jag :) hehe.
Aja nu orkar jag inte skriva här nå mer :P ska söka lite jobb nu.

Ha de!


RSS 2.0