...

Hatar denna jävla mensvärk!!!


Carry on

Ja jag vet att de va ett tag sen sist nu! :P
Men de har inte hänt såååå mycke ändå.. Umgås me Sara på dagarna :) Va me Trude ett tag i söndags, satt på Hitta Nemo så hon skulle sitta still hehe. Jag har varit duktig o städat lägenheten :) Fick hjälp av Sara! Hon fick ta köket o jag tog toan o hallen :P Så nu är de rent o fint här :) För ovanlighetens skull.

Har lite små panik för har en räkning som ska betalas ganska snart o jag har inte pengar! :O Hur fan ska detta gå?? In måste den ju på nåt sätt o vis.
Nu ikväll så har jag kollat runt på olika massör utbildningar :) Så får se vilken jag tar.

Ja de här får räcka. Ska bli bättre, lovar! :)

/ S

Ooooopppps!

Hade en kul helg :) Teatern va hur bra som helst, ångrar inte att jag gick. O måste ju säga att de va grymt skönt att få sova ut i fredags natt :D Somna halv 12 o vakna 12 på lördagen, skulle egentligen kunnat sova längre om inte moster hade väckt mig :P Men de va faktiskt skönt o komma hem nu :)Har haft film kväll me Sara, kolla på p.s. i love you :) O de va första gången jag såg den UTAN att gråta mig igenom hela filmen hehe. Nu är jag skyhög på socker, har inte druckit cola på hela helgen så de blev som en chock för kroppen nu haha. De jobbiga är att jag inte har nån jag kan plåga nu :/ Anna vart är du när jag behöver dig?!? haha. / S

Tjolahopp

Nemen så konstigt att jag är vaken nu :O Vet att jag har sagt miljoner gånger att jag ska vända på dygnet o få till en vardag, men what the fuck! Har ju ändå inget vettigt att göra om dagarna ändå så :P
Idag så har varit me Sara :) Haft lika kul som alltid. Spöa henne i kortspel :D Okej jag förlora nån gång, men till största delen så va de jag som vann ;D Jo jag köpte cola idag! Faan så underbart gott de va!! Har haft som lite abstinens på kvällarna dom senaste dagarna.. Inge bra, men njöt som fan när jag drack den ;)

Ska till morfar i morron oxå! :) Har inte träffat han på 5 månader nu :O Börjar bli morfar sjuk nu hehe. Ska bli skönt o komma från lite nu :) Kanske man längtar hit lite sen.

Nu sitter jag o lyssnar på musik, o funderar på va jag ska pyssla me resten av natten hehe.

/ S

Hahaha

Snacka om att man har lite o göra :P Jag o Martina sitter o kommer på en massa fiskar o frukter :D haha! Men nu vart de för svårt så vi måste komma på ett nyss ämne :) Städer blev de denna gång :D

:)

/ S


2 Dagar..

Nu är de bara två dagar kvar till Sara kommer hem! :) Längtar som satan!
Sitter o kolla på idol nu :D Calle har sjungit för mig nu hehe. Som vanligt sitter man med ett leende upp mot öronen ;) Han är så grymt duktig!
Börjar även få min Gummi abstinens :P

Nu återgår jag till idol :)

/ S


3 Dagar..



Faan va trög han är Martina! :P Inte alla bubblor i drickan där kan man lugnt säga.

7 Dagar..

Ännu en fredag flyger förbi. Har bara haft en lugn hemmakväll. Kollat på idol :D Calle fick en plats <3 Min nya kärlek hehe. Men kan nån berätta hur i helvete Camilla kom me?!? Jag fattar inte! Hon förstör ju bara låtarna som hon sjunger. Juryn kunde väl t.ex tagit Moa istället :) Aja nog om de..

Fan va de är kallt :O Mina fötter är som isbitar :/ Fingrarna som istappar, de gör lite små ont o skriva måste jag säga hehe.
Nu blir de datan ett tag, sen ska jag krypa ner under täcket.

/ S

8 Dagar..

Underbart väder ute :) Synd bara att de ska va kallt. Idag är de flumm dag, hoho. Har sovit för lite, somna halv 4 o vakna 7 för att jag hade sockerdricka i armen XD haha. Men jag skyller mesta flummet på att jag är sjuk :P

Kul man kan ha :D

 


RSS 2.0