Give it to me!!

Väntar me spänning tills tolvslaget! Hoppas o ber att mina pengar kommer in då :) Annars blir jag lite små, hehe nä jävligt arg :P Måste ha snus o cigg innan jag håller på att avlida här.. Sen få betala dessa bajs räkningar o fylla på fonen. Blir ju bara lite små knäpp för att jag inte kan skicka sms som jag brukar :P

Blankt

Idag har jag blivit ägare till ett riktigt soffbord! :) Känns grymt skönt att ha lite plats att kasta undan sakerna :P Har varit me Anna, Jenny o Torbjörn :) Kollat på film, sen gick hem till Torbjörns fader o käka pizza, iaf jag :) Fick träffa två små söta flickor som dock va väldigt blyg för mig. Sen va de den roliga turen hem me soffbordet :D Fan va jag skratta när Anna o Torbjörn bar runt på de, haha! Själv gick jag me Zeke :) Nu ikväll så har vi varit hemma hos Herr Torbjörn, druckit lite vodka :) Min blandning va päron vodka me hallonsoda :P Men de va inte så hemskt som de låter faktiskt.
Nu ska jag hoppa in i duschen, ska bli sjukt skönt! :)

Sänder massa tankar till Jonas Anderssons familj, släkt o vänner <3

Vi har fått en ny vacker ängel hos oss! Sov gott Jonas <3


Hihi Hoho Hehe

Varit me järngänget :D Kolla på Disturbia eller hur de stavas :P Skrek väl till nån gång hehe. I slutet satt jag o höll Anna o Jenny i handen, Anna va typ blå om fingrarna efter ett tag HAHA! Lite stark är man ändå ;) Sen när vi kom ut o skulle gå hem så är de nått jävla pucko som backar utan att kolla om de är nån bakom!! Jag fick fram ett litet skrik då :P Fan att folk inte har nått bättre för sig i den här sur hålan än att köra rattfull..
Men sak samma. Nu sitter jag o kollar på Boog o Elliot för att försöka kunna sova utan mardrömmar :) Annars har jag ju nyckeln så jag kan gå o lägga mig hos Torbjörn :P hehe.



Oskar Bu

Phantom

Torbjörn, min käre pojkvän :) Ja han är ju min vän o han är en pojke. Rädda min dag :D Han hade fått lite löning o då va han så snäll o köpte snus o cigg till mig :) Han är bra snäll han! :) Sen har jag suttit o kollat på när han slog o presenter :) Fick va me o bestämma lite jag oxå ;P Har även pratat ovanligt mycke me min stora kärlek oxå idag. Fick äntligen bilden jag fråga om! Fast den har några år på nacken, men fan så söt man kan vara :) Ikväll blir de film me Anna :D Får se om kusin vitamin oxå ska kolla o om Torbjörn oxå kommer förbi. Den jäveln är på kalas me smörgåstårta o äter den inte :O:P

Är sugen på att grilla oxå! En dag me massa sol, trevligt sällskap o kall öl :) Kan inte bli mycke bättre!


Träningsvärk!!

Igår vart de träning me Anna o Jenny :) O bestämde att vi skulle upp o springa kl 8 idag. Va skit peppad på de igår :P Anna fråga om hon skulle ringa o väcka mig o jag sa självklart ja, har som lite svårt att ta mig upp på morron :P Va typ död 23.00 igår :O Somna skönt iaf, o sket i att ställa klockan för att hon skulle ju ändå ringa.. I morse när hon ringde önska jag att hon hade glömt bort mig :P Fan va jag va trött! O vi ska inte tala om vilken jävla träningsvärk jag har idag! :O Men tog mig upp iaf o gick/jogga iaf :)
Har käkat välling nu :) O ska hoppa in i duschen. Sen idag ska jag följa me Anna som sällskap till Funäs :) Så ska va hos mamma tills tantaluringen slutar vid 22.

Oskar Bu


Rensa sinnet? Ja tack!

Vad ledsen jag blir på mig själv.. Har bara haft piss dagar, går o är sur hela tiden. Inget är bra, kan ju inte ens dölja de heller. Vill inte vara på dåligt humör, men vet heller inte dock varför jag är de. Antar att jag har kommit in i perioden att allt bara är för jobbigt. Ser hur alla andra runt om mig lyckas me saker o själv står jag o trampar på samma jävla ställe hela tiden!!
Sen så är de så sjukt jobbigt att jag inte får vara nära dig :( Längtar så de gör ont, men jag kan inte göra nått åt saken heller. Läget är som de är. Jag ser iaf fram emot sommarens slut när jag äntligen har pengar så jag kan åka!! O då jag förhoppningsvis, eller nä HAR fullföljt mitt mål att bli nöjd me mig själv. Men i dagens läge så känns de alldeles för långt bort, ger mig ingen motivation just nu. Men de dagen kommer oxå, så nu är de bara att bita i de sura äpplet o köra hårt! Jag vet att jag kan göra de!

 


Bakis

Jag är så himla rolig idag :D Fast de är bara jag som tycker de, eller nä Martina tycker oxå de :) Bakis trött som fan! Vakna halv 7 i soffan för Anna hade sängen :P Låg där o tyckte synd om mig själv, har världens mensvärk oxå :O Sen gick jag o la mig i sängen o vakna halv 1 :) Låg o prata me Anna tills jag tvinga upp henne o stänga ballkongdörren :P Blåser ju som fan här.. Sen gick vi till Jenny o satt där ett tag, sen vidare på pizzan :) Hann vara me Torbjörn oxå :) Nu sitter jag o pratar me min sockerpulla ;) Hör inte så jätte mycke av vad hon säger hehe. Men ska återgå till henne nu :D



Oskar Bu

:@

Haha jag får spunk snart! Jag har gillat läget att jag inte är så väldigt omtyckt just för tillfället, de är fine jag orkar som inte bry mig om en skit sak. Eftersom jag inte har gjort något fel. Men går fan över gränsen om jag inte kan vistas på samma ställe utan göra så personen i fakta blir på dåligt humör så fort jag är där!! Jag måste fan få finnas till jag oxå, jag tänker inte hålla mig undan. Men jag kan undvika att vara att vara me personen. Men nån jävla måtta får de fan vara alltså!
Jag ber så hemskt mycke om ursäkt för de jag nu har gjort. Skulle även va trevligt me en förklaring till varför jag gör ditt liv så jävla surt?
Som sagt jag kan inte bara försvinna, går liksom inte. Jag kommer va i din närhet så för fan skärp dig! De är inge kul o se att jag är orsaken till att ditt leende försvinner så fort du ser mig. De är som jag har gjort dig jätte illa.. Jag prata i telefon, jag döda inte någon. Så är de bara orsaken till att du är så fruktansvärt hatisk mig så är de väldigt tragiskt!


Hoppsan!

Idag va jag nästan uppe me tuppen, klev upp 10.45 iaf :P Hoppa i kläderna o kasta i mig en macka sen gick jag till Åsa :) Har fått mina ögonfransar permanent böjda o färgade :) Vart fett nöjd me resultatet! Tack så mycke :) Sen tog vi en liten promenad innan hon skulle få nästa kund. Vart mycke prat o skratt idag :) Uppskattas!
Nu sitter jag o bråkar me datan för ovanlighetens skull! HATAR tekniska saker :O Varför blev man inte född teknisk alltså?! Bara o lägga in bilder tar ju 100 år..
Ska väl ge mig på disken snart oxå :( För att komma åt diskbänken som behövs när jag ska va duktig o laga köttfärssås :) Min tur o bjuda tillbaka, så får fin främmande av Torbjörn om ett tag :) Tror jag iaf hehe.

Har gjort en kul upptäckte idag :D Min höger hand är brunare än vänster :O:P Fan va jag skratta när jag såg de! Visst blir man lite avundsjuk? ;) Så kan får sitta me vänster sidan till solen när den tittar fram igen, för att jämna ut de hela :)
Vill att min sockerpulla ska komma hit o ha kul me mig! :D Längtar ju som fan efter dig ju ;) Då har jag bestämt att vi ska kolla på Elling ;) O dricka vin o leka sofistikerad, haha ingen aning om de stavas :P Men de lät bra :D

Greys ikväll oxå :) Sen blir de kanske nått skvaller samtal? :) O kolla klart på sommaren me göran, fett rolig film!

Oskar Bu!

Tankar som måste ut på nått sätt

Jag sitter o stör mig på saker hela tiden just för tillfället! Jag blir fan knäpp!! Tänkte få ur mig lite av de jag verkligen stör mig mest på, de som har suttit i ett bra tag. Så varför inte dela me sig till andra.
Det 1 är så arg o sur på mig för en anledning jag typ inte ens vet varför..? Jo just ja! Jag gick tog emot ett samtal som varade max 3 min. Sen hade jag ju förstört allt! Haha de roliga är att jag hade ju inte ens hade ansträngt mig den kvällen att vara trevlig o social enligt Det 1.. Hmm såna misstag o fel jag gör hela tiden. Så om nu blickar kunde döda så vore jag död nu för längesen :P

Det 2 fråga mig om jag kunde hjälpa till att få Det i form tills den stora dagen. De är självklart att jag gör de eftersom jag vet hur mycke de betyder. Men sa oxå att då kunde jag oxå de där stödet att få hjälp själv att komma igång så jag får må mina mål. De börja ju bra, jag följde me hela tiden tills den dagen. Men oj va händer sen? Jo jag står kvar o misslyckades totalt me de jag ville uppnå, medans den andre klara sig galant. Ja jag behöver en spark i röven för att komma iväg! Men de jag ville kan jag inte nå nu på den här lilla tiden som är kvar. Vet att de mesta är mitt fel.. Men tycker inte att de är så svårt heller att hålla de man lovar..

Så nu har jag fått rensat lite av tankarna iaf.
Nu går jag ut till de fina vädret igen :) O hoppas på att få lite färg iaf :P


Låååååååååååååååång fredag

Vakna 2 av att Jenny ringde o väckte mig :P Men jag fick sova tills då för jag somna faktiskt 6.. Blev lite ledsen i ögat när jag märkte att de inte va nån sol :/ Men blåser gör de, YEAY! Hoppas på att de är fint i morron!! De är påsk så då ska de vara fin vär ju :D Har gjort plats i mitt "stora" kylskåp för ölen! :) Så ikväll blir de lapin kulta för min del ;) Sitter o väntar på att tantaluringen aka Anna ska höra av sig o säga "ja de är jag klart jag är me ikväll ;)"
Nu blir de litte musik o kolla runt på nätet sen tar vi kvällen me storm :)


<3

De gör nästan ont hur mycke jag längtar efter dig! De blir mer o mer för varje dag som går. När den dagen äntligen kommer så kommer jag vara den lyckligatse människan på denna jord :) Då kommer jag hoppa omkring på rosa moln hela tiden :P Älskar dig så mycke!


Hejsan hoppsan

Hm ja jag har stått i skamvrån.. De va ett tag sen sist nu igen, allt är som de ska. Va de påsk snart då :) Hoppas på fin väder, men antar att de kommer vara för mycke begärt. Ingen Särvsjön i år. Blir kvar i sur hålan. Tur man va o handla påsk dricka i måndags :D Blir allt lite roligare!
Har varit me Jenny idag :) Köpt nya skor oxå! Så ska jag börja överväga saken att kasta dom andra som bara är lite sönder ;P Anna har oxå varit me på ett hörn idag ;) Vi gick hem till mig, trängde ner oss i soffan o kolla på Upp :D Fett bra film!! Sen lämna hon oss så då kolla jag o Jenny på Flickan som lekte me elden :)
Nu sitter jag bara o glor :P Lyssnar på musik gör jag oxå såklart!

Längtar efter samtal från sockerpullan! Bara sitta o prata om allt o inget :)

RSS 2.0