Happ

Hatar denna dumma mensvärk :O Skulle va mycke bättre om man slapp ha den. Idag när jag vakna tänkte jag va kul de skulle va o gå o ta en fika, så tänkte jag på Claudia men kom på att hon jobb. Sen på Torbjörn, men just ja han jobbade oxå.. Sen fanns de ingen kvar :/ Så satt o höll T sällskap ett tag sen va jag me C när hon kom hem :) Har iaf pratat me Anna o Jenny så jag fick reda på hur första dagen gick.
Va så snäll så jag köpte godis till katten idag, de antar jag va mumma :P Fan va knäpp han blev! HAHA.
Har ätit middag hos pappa Glenn idag oxå :) Sen gick vi till T o kolla på film. Men är så grymt trött hela tiden nu, känner mig bara allmänt slut. Börjar väl bli sjuk :/ Har glott på tv sen jag kom hem. Snart blir de sängen :) O hoppas på att de går att somna på en gång.

Bekännelser :P

Nu har jag tagit lång semster jag :D Eller som Torbjörn sa, förtidspensionerad :P Så nu blir de till att komma på nån sysselsättning i vinter :)
Idag så har jag o T bara tagit de väldigt passivt. Va hemma hos pappa G ett tag sen hem till T o kolla på film o käka middag :) Sen hämta Zeke bus o sen gick vi till Ingrid o blev kvar där ett tag :) Så ikväll har vi haft söndags mys :D Skratt, prat, te o Irene Huss :) Mycke trevligt!
Kom hem typ nyss o satt mig framför datan o uggla :P Då kom jag ju på att man kanske ska försöka uppdatera sig lite nån gång ibland på bloggen, lättare o säga än att göra. Jag fick misse majken iaf :) Så förra torsdagen så begav jag mig till Östersund o hämta hem Tiger :) Fick en trevlig dag me syster oxå <3

Snart slut på sommaren oxå :/ Eller inte för att de har varit så mycke till sommar i år då :P Men ändå. Så i sommar, nu ska vi se.. Hmm... Jag har jobbat, är så innerligt glad att inte behöva gå tillbaka dit mer nu! Fan va gött o slippa stället. Sen har de ju blivit lite bad tillfällen oxå :) Men de fick man ju tillbaka, urinvägsinfektion! YEAY! Va ut på midsommardagen :) Va riktigt kul! Hann me picknicken oxå, trevligt det me :) Hedesnurren va vi ju oxå me på :) Boda och Brudarna såg till att hamna på en redig sista plats ;) Men vi ställde ju upp för att ha kul, inte för att vinna :)

Men allt som allt så har den här sommaren sugit balle alltså! Har mist kontaken helt me en :( Men de är ju som alltid, mobilen funkar ju bara från mitt håll.. Inte från de andra hållet, dumt av mig! Men till alla som har försökt fått kontakt me mig på halebop numret, JAG HAR INGA PENGAR PÅ DEN! Så nu fick vi de ur världen.
Sen har alla blivit så himla förändrade under den här sommaren, känns iaf som man har mist en massa vänskap. Va de nått mysko som kom me ryss värmen eller?? Jag bara undrar. För ena stunden så duger man o andra så är de inte alls så. Men varför gå o grubbla på nått som man antagligen inte får svar på. Men allt ändras ju me tiden :P Jag ska inte vara bitter :) Har ju andra som är underbara :)

Nu tänkte jag som så här, att man kanske ska försöka sova lite så man har ork i morron till att gå upp till Torbjörn o kolla klart på parlamentet :D haha! Sen måste jag städa, har ju en liten gosak som hårar en del :)
Så nu har jag fått till några rader :) O nu hoppas jag att T ska läsa de här först :P För jag har inte alls sagt till han ;)

/ S


Jag lever!

Har inte haft nån ork att skriva förut. Men jag mår prima till dom som undrar. Snart är de slut på jobbet! :) Fan va gött! Ska bli så skönt att inte behöva gå tillbaka, ja jag trivs inte alls där. Enda anledningen att jag är där är för att få pengar. Men va jag ska göra i höst har jag ingen aning om. Flickorna åker ju iväg till sina håll. Kommer bli ensamt, men får glädja mig me att jag har ställen att bo på nu :P
Har även skickat iväg ett mail om att KANSKE få köpa en misse majk :) Jag hoppas verkligen jag får köpa han. Behöver verkligen ha ett djur så jag inte känner mig så ensam. Så håller tummarna att de är jag som får hämta hem han o ingen annan :P
Jag måste hitta nått projekt jag kan syssla me nu när jag slutar, verkligen! Annars så går jag under här.
Ja jag, moster o Jenny satt o prata idag efter maten.

Moster: Va ska du göra nu när Jenny, Anna o Sara åker iväg?

Jag: Jo! Vi ska gräva en grop du o jag. Sen ska vi fylla igen den igen, med mig i den.

De va väldigt bra svar av mig tycker jag :)

Nä ska väl försöka sova för att ta mig upp i morron :/ 6 dagar kvar från o me i morron iaf!

 


RSS 2.0