Be strong

Idag har jag vart hos studievägledaren o kollat upp lite mer saker om kriminalvården :) Så nu ska jag skicka in två ansökningar, yeah baby! Har lite tid på mig att få till en riktig bra ansökning, men får göra mitt bästa. Sen va de hem till o duscha o gå till moster o käka o sen till doktorn. Har fortfarande inte övervunnit min doktor skräck, men tyckte jag va modig som gick dit iaf hehe.
Troligtvis är de en kota nere i svaken som inte ligger som den ska, så jag ska få en remiss till sur Sveg o röntga ryggen nån gång. Fan är så le att jag inte får åka till Östersund på en gång, menar är de nått så lär jag ju antagligen bli skickad dit iaf..
Nu sitter jag i mörkret o lyssnar på musik, har nyss kollat klart på Australia, den va bra :) Värd att kolla på.
Men ett måste ni som läser min blogg, Valkyria ni måste se den!!!!

/ S

Färgar håret

Sitter o väntar på att mitt hår ska bli klart :) Den här gången fick de bli röd färg, men om de kommer bli nån större skillnad vet jag inte hehe. Idag har jag vart me J, dampat oss som vanligt. Allt i sin ordning hehe. Vi har även suttit ute i de fina värdret :) Få lite bänna skulle ju inte skada hehe.
Är så jävla hungrig nu, bara de här blir klart ska jag fixa ris, yeah baby! Kvällen i ära så blir de desperate housewives :)

/ S


Smärtstillande, Ja tack!

Åh blir så le på ryggen! De gör så sjukt ont, kan sitta en stund innan de gör ont. Lägger jag mig så kommer jag inte upp igen. Igår morse tänkte jag seriöst ringa mamma så hon fick komma o hjälpa mig. Kanske ska börja överväga att gå till doktorn, har ju skjutit upp de några månader nu.. J får följa me mig, vågar inte gå själv.
Fan är snart 20 o känner mig som en 90 åring :( Blir till o käka ibumetin stup i ett.
Men å andra sidan finns de dom som har de värre, men de här min blogg så då tycker jag mest synd om mig hehe.
Ska kolla på beck nu snart :)

/ S


En timme kvar nu

Sitter o väntar på att Martina ska komma :) Orkar fan inte göra nått åt röran här. Tänkte i morse att jag skulle städa när jag slutade på hemmet. Men jag har städat hela dagen känns de som, så neeej tack!
Dagen har gått ganska snabbt ändå, meen är så sjukt trött nu :( Ska sluta säga att jag ska försöka lägga mig i tid hehe. Blir ju ändå inte av.
Nu blir de är lite grey's anatomy innan Martina kommer.

/ S

Bad hair day

Är helt slut nu. Liite jobbigt de va o kliva upp halv 7 idag :O Men de gick bra o jobba hade en kul dag, hamna uppe på dementet hehe. Alltid lika kul där :D O så klantig som jag är så klämde jag mig självklart i en rullator när jag skulle låsa den haha. Så nu är jag blå på tummen.
Satt o prata me en tant oxå, de är så kul o prata me såna typer hehe. Vet aldrig va man får för svar eller om man ens får nått.
Kvällen kommer bli lugn iaf, ska kolla på Grey's anatomy! O sen försöka komma i säng lite tidigare om jag ska orka upp i morron. Nu tar jag en power nap här :P

/ S


Tusen tack Linda!

Fråga Linda snällt om hon kunde göra om min blogg o de gjorde hon :) Så här har ni resultet! Jag är så nöjd. De enda jag gjorde va o skicka bilderna o sitta o vänta hehe. Va nyfiken som ett litet barn på julafton hehe.
Tack tack tack igen! :)

/ S


little bitty kitty wanna bite bite bite

Pantat burkar idag hehe, vart hela 20 kr! wow jag är rik nu haha. Annars har jag bara sovit typ. Fan jag måste vända tillbaka dygnet snart, kan inte va hälsosamt o hålla på så här hehe. Har hållt på så här sen i oktober de är ju...hmm..5 månader! Oj inte en riktigt natts sömn på så länge.. Fast jag får ju sova mina timmar men på fel tid på dygnet. Aja nu måste jag skärpa till mig!
I morron ska jag jobba :) De va år o dar sen! 07-15 i morron o 07-16 på torsdag, yeah baby!
O på torsdag kommer M oxå! :) Gud va kul de ska bli, längtar!

Seriöst ni måste lyssna på Mean Kitty Song! Älskar den låten :)

http://www.youtube.com/watch?v=Qit3ALTelOo
Lyssna o njut!


Fan oxå!

Ikväll så fick jag ett samtal som fick mig att bryta ihop...

Du är min vän.
Jag tycker om dig så otroligt mycket, de ska du veta! <3
De du sa fick mitt hjärta att sluta slå för nån sekund.
Mina tårar att rinna.

Jag vet hur du mår, trodde verkligen du hade kommit ur den perioden. De blev så mycket på en gång när du berätta allt. Men jag är glad att du ringde och berättade. Jag finns för dig o de vet du!


Liiite trött kanske

Fick sova 3 hela timmar i natt, 07 ringde dom från dagis o fråga om jag kunde jobba 08-16. Så ja o hoppa upp ur sängen, va längesen jag jobbade sen sist. Trots lite sömn så gick de hur bra som helst, kul att komma ut i arbetslivet igen hehe, även om de bara gällde några timmar.
Men gu så trött jag är nu haha. Känns som att jag inte har ett enda ben i kroppen o är hög som fan hehe. Sitter o skrattar till inget, men nu är klockan över 22.00 så då piggnar jag till. Men de blir nog att jag somnar tidigare än vanligt i natt.
Nu blire sex and the city för mig :)



Hade lite o göra när jag kom hem idag, så fixa jag till den här :)

/ S


Samtal från USA

Idag har varit en riktig damp dag me J :D Vi har sjungit kareoke, problemet var bara att de va svårt att hänga me, den är på thailändska hehe. Fattar inte ens varför man försöker läsa texten :P Sen tog vi en promenad ända till ica! WOW!! J bjöd på fika efter jag hade tjatat på att hon skulle göra de hehe. De blev cola o kladdkaka, min frukost :P
Sen vart de allsång till Björn Rosenstörm :) När vi va på väg hem till J så lekte jag bambi på hal is hehe. Men jag har inte vurpat än! Gu så bra jag är :D
Fick ett samtal från USA :) J börja prata så jag satt inne me moster o bråka, fixa o trixa me Js mobil. Platta håret gjorde jag oxå, tog ju ett bra tag innan jag fick prata me S! När jag väl fick då satt vi o prata lika länge typ :) Fick order om att jag skulle skriva mer på bloggen hehe

Nu sitter jag o funderar på om jag orkar äta eller inte hehe. Känns jobbigt o ställa sig o laga mat :P Ska fan skaffa mig en kock, eller nån som iaf tycker om att laga mat.

Rise Against - Hero of war
Är dagens tips på en bra låt! Lyssna på den, så sjukt bra :)

/ S


Tvättid, fan heller!

Nu är min dag förstörd! Hade tvättid idag mellan 07-14 o då väljer jag själv när jag vill tvätta där imellan.. Jo tjena när jag kommer ner till tvättstugan så har dom som har tvättid efter mig sin jävla tvätt där!! O hon såg mig när jag va på väg ner. Jag har typ inga kläder kvar o nu måste jag vänta tills på tisdag bara för att folk är så jävla körd i huvudet o inte kan läsa att de är nån annan som har tid innan dom!!
Jag hatar sånt här, de är jämt så här när man bor i lägenheter!


RAW

Åh så tråkigt man kan ha! Ännu en fredag me tvn som sällskap, kan de hända nåt? Vad som helst! Känns som alla andra har de så mycke roligare, ute o festar eller iaf har sällskap..
Tror jag iaf har satt rekord i att nysa dom senaste 10 min, fan om jag blir sjuk... Eller just ja de gör inte så mycke, har ju inget jobb som man ska på. Får man nå psykbryt eller?!

Aja nu ska jag kolla på raw :) sen blir de vänner maraton!

/S

Negerboll, vitlök o finska pinnar

Idag kom jag o Sandra in på blatte, att de är inte okej om vi säger de men om dom själva säger de så gör de inget. Då borde dom ju inte säga de om vi andra inte får de, eller? Men iaf de va så vi kom in på negerboll hehe. Om man inte får säga negerboll så ska man ju inte få säga vitlök eller finska pinnar hehe. Nån som håller me?
Haha ja de här va dagen samtal :) Som ni märker är dom ju intressanta hehe.

Dagen annars har varit helt fine! Va ute o gick, fan va halt de är under snön hehe. Men jag har inte vurpat än iaf! Tanken är ju att inte göra de alls i vinter :)
Sen har jag klippt mig :) tog av mer än 1 dm!! Kort nu, men vart nöjd me de :)

Sitter o lyssnar på Leona Lewis nu, Run! Den är sjukt bra :)

/ S


RSS 2.0