12 Dagar..

Har haft en riktig skit dag! Mobilen ringer 11 o så får man ett samtal som man ändå skulle bli skit förbannad på om man va vaken, men just de att jag låg o sov innan gjorde saken inte bättre. Fick höra att jag inte kommer o komma in på nån skola eller få nåt jobb av en som egentligen ska hjälpa till me sånt.. Fan va le jag blev då! Hela dagen vart ju förstörd.
Sen är jag sjuk :( Är helt slut i kroppen o är typ likblek i ansiktet.. Som sagt de här är bara en skit dag.


13 Dagar!

Så glad jag är att Calle kom vidare i idol! :D Sitter o röstar på han nu :) Jag hoppas verkligen att han kommer långt! För han har en sån underbar röst, smälter när man hör han.

Dagen i ära har jag varit på arbetsförmedlingen o fixat me papper, suck o åter suck! Man kan ju få damp för mindre liksom. Sen har jag suttit o spelat frets halva dagen hehe. Jo! Tyckte att jag gjort mig förtjänt av en filmkväll så gick o hyrde två filmer, Vi hade i alla fall tur med vädret igen! Och Coraline :) Har iallafall höga förväntningar på Coraline, samma regissör som har gjort The nightmare before christmas o den är hur bra som helst ju :)

Sen har jag pratat me Martina som jämt ska ha i sin headfree när hon pratar ;) hahaha!

/ S

:(

Jag vill bara glömma, sluta minnas.
Inte komma ihåg nåt av dig.
Smärtan tär på kroppen.
Känner mig tom.

Jag är en saga utan lyckligt slut.


Tidsfördriv

 

OM JUST DIG

NAMN: Sandrah
FÖDD : 17 Juli
BOR: Hede
SMEKNAMN : .
FAMILJ :  Mamma, Rikard, Francisca, Alexander, Trude.. Pappa, Eva, Johanna
INTRESSEN : Musik
SKOLA : Går inte i skolan

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..

SAKNAT NÅGON : Ja
ÅNGRAT NÅGOT: Ja
LJUGIT : Ja
SVIKIT NÅGON : Ja
GRÅTIT : Ja
SKRATTAT : Ja
VARIT SJUK : Ja
VARIT UTOMLANDS : Nej
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN : Ja

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA :
Nä inte i vanliga fall. Men nu förstår jag inte hur man kan gråta så mkt.
SKRATTAR DU OFTA : Ja
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Arg, ledsen o tom
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Tills nu utmärkt
HAR DU FUNDERAT PÅ SJälvmord: nej
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Ja de antar jag
 
KÄRLEK!

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Nej
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : Nej
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : Icke!
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Nej
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: .

OM JA, VEM :-
HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD : Vart väl nån gång

HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN:  Ja
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Nej
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Snygg
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT : Lång
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Vem bryr sig?
FÅR DU MÅNGA KILLAR : Nej


UTSEENDET PÅ DIG


BRUNETT ELLER BLONDIN: Mörkbrun
ÖGONFÄRG: Blå
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Kort
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Händer väl
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Aldrig
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Nej
SMINKAR DU DIG: Nej
VARFÖR? ÄR DU INTE VACKER UTAN ?:
Ser ut som ett mongo vilket som


.

Varför?
Är jag inte värd mer?


19 dagar..

Sitter o väntar på att klockan ska bli 23.30, då börjar filmen jag ska se :P Sååå otroligt segt de kommer kännas att sätta sig på tåget hem i morron.. Hoppas att de inte bli nå krångel me biljetten bara. Va ju så dum o satt mig på fel ålder..
I morron blir de till o packa ihop sakerna, sen gå o köpa mig en god kycklingsallad som jag kan avnjuta på tåget hehe. Får se framemot att träffa sockerpullan iaf ;) hehe. O va fan ska jag göra när jag kommer hem till Hede?? Lägga mig i sängen o dö långsamt? Vill verkligen inte hem.. Samma visa som förra gången. För saken är ju den att när jag har varit hemma nån timme känns de som jag aldrig har varit därifrån :/ Kommer ju gå o räkna dagarna tills Sara kommer hem iaf :P Mycket till liv man har hehe.


Big Brother

Ännu en givande dag.. Sov till 12 :P Klev upp satt mig vid tvn, för ovanlighetens skull hehe. Kolla på utan spår idag :) Den va bra Anna! Så den ska vi kolla på när du kommer hem :) O så ska vi se Gran Torino oxå!
Har även suttit vid datan :P Kollat på idol, eftersom jag inte får kolla på de på kvällarna. Sen när N kom hem har vi kollat på mer film, sett Gladiator för första gången i mitt liv nu hehe.
Snart blir de Big Brother haha. Sen hoppas jag på en härlig nattsömn utan snarkning :P

/ S

Ramlösa Mango

Har kollat på P.S. I love you idag, guud så bra den är! :) Men de går ju inte att låta bli att gråta till hela den filmen.. Va har jag mer gjort idag, hmm :P Jo har varit sällskap till Åsa när hon va duktig o pusta sina fönster ;) O i samma veva fick hon va sällskap medans jag höll på att yra bort mig totalt här hehe.
Va snäll o vattna blommorna som hade sett bättre dagar :P Bara de att ena blomman inte behövde vattnas hehe. Så nu har jag lärt mig att plastblommor inte behöver vatten haha.
Har även varit till Gekås, ullared. För jag va ju den enda på jorden som inte hade varit dit tydligen hehe. Har käkat choklad oxå :D Vilket va väldigt mumsigt hehe. I morron blir de en tripp till affärn för att in handla cola ;) Va längesen nu.. O sen fick jag samtal från Jenny o Anna :D Varade inte så länge men kul ändå :)

Nu ska jag sätta mig o kolla på Big Brother :) hehe. NÖRD! Jag vet haha.

/ S

Vet du vad?

Framme! :) Haha sista biten på tåget höll jag på att dö av skratt :D Snett framför mig satt världens NÖRD! O han skulle spela cool hela tiden haha. Ni skulle se när han sov, vilken skönhet! not.. Jag vet inte hur jag ska förklara han men fan så kul han såg ut :P Sen va Fillifjonkan me oxå. Hon satt o sov hela vägen typ, men sen på morronen skulle hon käka frukost, en yoggi. En sån ska man ju aldrig öppna mot sig, de skvätter ju upp på en då. Men självklart gjorde hon de så hon han hade yoggi över hela sig! O sen alla små saker hon gjorde, haha alltså de går inte att förklara.
Ja jag har även sett Martins dubbelgångare :/ Fan va jobbigt de va så se.. Självklart så satt han så jag såg han hela tiden.. Började nästan gråta när jag såg han. Tänk om de va han? Hundra miljoner tankar gick genom skallen iaf.

Idag har jag ingen aning om va jag ska göra :P Kolla på film kanske hehe.

/ S


Tvättdag

Happ va händer idag då? Tvättar lite nu o sitter o lyssnar på Cornelis Vreeswijk :) Ska vänta tills moster slutar så ska vi ut o gå, kanske får me oss Topsy :D
Låg o prata me Martina i natt :) O på slutet höll jag på o dö av skratt! Förlåt sockerpullan, men jag måste skriva de :D
I 5:an när vi hade nått prov så fick man 1 poäng för att man stava sitt namn rätt. Alla fick ett poäng, förutom Martina som på nått sätt hade lyckast missa en bokstav ;) Hahahahahaha! Jag tycker de där så kul :D

Nä nu ska jag fortsätta lyssna på musica! :)

/ S


Empty

Är inne på massör igen :) Har beställt en kurskatalog från Axelsons nu. Yeay! Väntar :D Vet av dom som kommer bli glad om jag blir de iaf hehe.
Nä nu ska återgå till sockerpullan ;D

/ S


VolliBolli

2 dagar kvar nu! :) Uscha så tråkigt jag har haft dom här dagarna :/ Dom går ju inte direkt snabbt.. Vet inte hur många gånger jag har tänkt att ringa till Anna, men kommit på att nä fan de går ju inte.. Jag har städat för att fördriva tiden, men ändå så går de väldigt saaaakta. Tänkte ge mig på toan nu snart, usch vill inte.

Har oxå värsta mysko drömmarna hela tiden :S Vet inte va de beror på, men har inte haft såna här drömmar på skit länge. Hur som helst så lyckas jag misslyckas me exakt allt i dom :P Sen har jag inte släppt tanken på att jag har en orm under sängen heller.. Kalla mig konstig :P Men de är skit jobbigt när jag ska lägga mig o jag tror den ligger där under. USCH!!
Låter konstant i köket oxå, tror inte att jag är ensam i den här lägenheten iaf. Kan ju se de från den positiva sidan, har nått sällskap iaf hehe. Aja ska inte sitta här o klaga, kanske inte är de roligaste o läsa om..

Fick till nån rad iaf :)

/ S


Saknar dig tok! <3


Torsdag

Har varit duktig o städa vardagsrummet idag :) Vart riktigt fint måste jag säga. Tar tag i hallen o köket i morron, kan ju inte överanstränga sig :P hehe. Har varit me Anna idag :) Nu har jag bara 3 dagar kvar me henne.. Kommer kännas väldigt tomt när hon åker :( Då har jag ingen kvar här.. Fast Sara kommer ju snart hem, så får klara mig tills dess.
Vi kolla på Den Slutliga Lösningen idag :) Den va helt okej, men jag hade förväntat mig mer av den filmen, så blev lite besviken dock.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Sitter o lyssnar på Westlife haha. Men dom gör you raise me up väldigt bra :) Go natt!

/ S

RSS 2.0