Helt slut

Har haft en sjukt kul helg! :) Vart me Anna o Tina. Va på öppningen på ön igår :) De va faktiskt värt pengarna hehe. I fredags kom Anna hem från Berlin me go dricka ;) Satt hemma o drack, blev go o glad hehe. Lördagen låg vi ute på ballkongen o sola, yeah baby! Va riktigt varmt igår :) På kvälls sidan så börja drickandet igen. Va bort på längan o träffa Moa o alla :) Vart tillräckligt full för att inte komma ihåg vissa saker :P
I morse vakna jag av att jag va tvungen o gå på toan hehe. Skulle krypa ur sängen, vilket är helt omöjligt om man har en vägg framför sig haha. Då börja jag asgarva o väckte dom andra :P Man är alltid lika uppskattad när klockan är 8 ;D hehe. Tror fan jag va full när jag vakna oxå hehe.
Nu är jag bara jävligt slö, sitter i soffan o hade inget bättre för mig så tänkte att jag kunde skriva lite här.

 Måste ju visa Moas fina flask öppnare ;D Jag diggar den skarpt! hehe

/ S

Go morron!

Är nyvaken, har kanske varit vaken 10 min hehe. Är i stan o hälsar på :) Igår när jag kom fram så va jag me me Åsa. De va hur kul som helst o träffa henne! Har inte sett henne på jättelänge.. Vi satt o prata o skratta som vi alltid gör :) Käka melon o satt ute lite i solen.
Sen träffa jag Sandra o Martina, drog vi ner på stan. O jag kunde inte gnälla mer :P Kände mig så äckligt ful!! O så fick jag sitta där nere. Plus att man va hungrig, hade inte käkat nått mer än lite melon. Men bortsett från de så hade jag de trevligt :) Faktiskt! hehe
När vi kom hem fixa vi me mitt hår :) Först va de avfärgning som gällde, o medans vi vänta på de fixa jag o Sandra middag :) Sallad, kyckling o vitlöksbröd. Mumma de! Sen hade vi i rött i håret, så nu har jag den färgen som jag har trånat efter skit länge! :D På kvällen träffa vi S. Sandra skulle klippa honom, så jag satt o fixa me musiken :) hehe. När hon va klar så gick vi hem. Har så sjukt ont i ryggen så hade svårt o andas när vi gick. Kom hem hade på en film, gissa vem som somna :P O konstigt nog har jag legat still hela natten :O Har bara vänt på huvudet lite. De är väldigt ovanligt att vara mig hehe. Men jag antar att de är för att jag har så sjukt ont i ryggen. Så nu har jag stoppat i mig en ipren för o se om de blir bättre :)

Nu ska jag kolla vidare här hehe. Eller gå o väcka Martina... :D

/ S


Åååhhhh!

07.30 ringde Anna o väckte mig!! Kände att jag blev lite smått sur då, men de blir jag jämt om nån väcker mig hehe. Då leker man verkligen me döden. Så jag låg o prata me henne tills typ 8 sen skulle jag upp o fixa i ordning mig för att gå till arbetsförmedlingen. O innan jag gick in på toa fick jag för mig att att de skulle va en orm i toaletten, så då stod jag o kolla ner i toan typ 5 min innan jag kunde sätta mig hehe. Sen gick jag iväg till ams. Självklart så va de inget idag! Fan va sur le jag vart då.. Hade man klivit upp i onödan. Så då gick jag till moster o käka frukost o stanna där tills 2 typ :)

Idag kommer Martina :) De ska bli skoj, även fast vi är i Hede hehe. Får se om de blir nån öl ikväll ;)

/ S


It´s mine

Nån som verkligen bör sänka ljudet på sin ringsignal är jag! Kändes som jag fick ett hjärtattack i morse när fadern ringde :P Men de positiva är ju att man vaknar hehe. Gick upp o tog mig en lång varm dusch sen landa jag i soffan o låg där ett tag.
Har även varit ute o gått me moster. O hon glömde bort att jag va me när vi skulle lämna tillbaka hunden vi hade me oss. Fick stå o se dum ut vid bilen hehe. Sen satt vi framför datan 70 år innan hon hade fått iväg ett mail :P Sen blev de middag.
Nu sitter jag o lyssnar på musik Flaw - Only the strong :) Fasar för att de ska börja åska :/



/ S

Ingen Rubrik

Har varit me Tina nu ikväll :) Vi har kollat på Marley and me. Den är hur bra som helst! De vart lite tårar på slutet. Haha jo nån gång i film skulle Tina resa sig o då hade som domnat bort på de märkligaste stället :D haha. Får inte säga vart, men skoj va de.
Sen har vi suttit o dampat oss, de som vi gör allra bäst :) O jag fick fan spunk på henne när hon tryckte in ett blött finger i örat!! Mina öron är de privataste som finns på mig. Hatar när folk är i närheten av dom.. Men hon fick igen :D Är inte dummare än så hehe.
Nu ska jag kolla på Grey´s :) Sen förväntar jag mig ett drygt samtal hehe.

/ S


Regnet bara öser ner

Fan va le jag blev i morse.. Vakna av att de regna som satan, lät som att fönsterna skulle gå sönder. Så då gick de ju inte o somna om :(
Nu sitter jag o väntar på att de ska sluta regna så jag kan gå till moster o käka frukost/ lunch hehe. Senare idag ska jag lära moster hur man skickar mail :D De kommer att vara som att lära en nyfödd bäbis gå haha. Sen kommer Tina hit o håller mig sällskap :)

/ S


Uppdaterat

Mitt liv är tråkigt just nu, så därför finns de inte så mycket o skriva om.
Men jag som vanligt sitter jag o pratar me Martina :) Igår hade jag min gnäll dag för henne o idag är de Martinas tur hehe.
Nu har jag inget mer o skriva..


Polleten har inte riktigt trillat ner

Inte alla flingor i paketet
Inte alla hästar i hagen
Han har inte plogat ända fram
Inte båda strumporna på fötterna
Inte alla bubblor i drickan
Inte alla pommes frittes i påsen
Hissen har inte åkt ända upp
Inte alla löv på trädet
Inte alla sidor i boken
Inte alla myror i myrstacken
Inte alla bokstäver i alfabetet

Mitt o Martinas samtalsämne haha. O gissa vem vi pratar om? :D


OMG! Va dumma människor de finns.

Sitter o pratar me Martina för ovanlighetens skull ;) hehe. Samtalsämnet är om denna helt otroligt körda människa som vi skrev me för nån dag sen. Sitter o förklara för honom att jag inte vill ha nått me han att göra, men vissa är trög!!
Dagens roliga är att han hade tagit ledigt från hans jobb för att umgås o prata me oss, hahaha!
Jag är ärlig o säger va jag tycker o tänker, men kanske inte är så bra alla gånger :P Kanske är lite elak nu, men de är inte mitt fel att folk är dumma..
Nu väntar vi på hans svar haha.

/ S

Reklam..

Haha jag o Martina har suttit o drivit me en kille som inte kan ha alla flingor i paket nu ikväll :P Men kul va de haha. Så på onsdag ska vi till Karlstad tror han hehe. Kanske är lite små elakt o göra som vi gjorde, men va fan! Är man sååå dum att man inte fattar får man skylla sig själv.
Aja, vi hade jävligt kul iaf :D

Nu är de en vecka kvar tills Jenny åker till Irland, o 5 månader kvar tills Sara kommer hem :)

/ S


Doktor mannen

Happ så nu har man sin första lugna helg på ett tag.. O de suger!! Har så sjukt tråkigt, kan ju delvis bero på att man bor där man bor. Har ont i huvudet o har ingen ipren :( Så de är bara o hinka i sig en massa vatten, o de smakar gummi.
I morgon så blir de stor städning, måste fixa till här nu..
Nä nu ska jag återgå till filmen, se upp för dårarna :)

Doktor mannen, doktor mannen! Alltid lika serious


/ S


Fullmåne

Fan jag som trodde att jag va frisk, jo tjena. Nu är ju min röst precis som den va innan.. Uscha, de är inge kul.
De är fullmåne nu, vilket betyder att jag inte kommer kunna sova nå bra i natt. De är inte min dag idag :( Inget går bra. Fast en bra sak är ju att jag äntligen har pengar på mobilen :D Yeah baby!
Idag har jag varit me Jenny :) Vi va ute o gick i fin värdet. Sen har jag bara tagit de lugnt. Va meningen att jag skulle städa så jag slapp de i morron, men man är bra på o skjuta upp saker hehe. Får fin besök från Olingdal i morron :D De ska bli skoj :) Måste ha nån som kommer o muntrar upp mig känner jag.
Nu blir de sex and the city :)

/ S

Ont i huvudet o trött.

Går dagen va sjukt skoj! :) Fint väder hela dagen, massa go dricka o trevligt sällskap :) O de bästa me allt va att jag kom in som ungdom, sparade 100 spänn på de, yeah baby! Fråga om jag kunde säga att jag va 17 o de gick bara bra :) När jag o Francisca åkte ner så ramla jag där man skulle kliva av liften o hamna under den haha. Sen när vi kom hem så käka vi sen drog vi hem till Sandra. Men efter ett tag gick jag hem.
Skulle kolla på film men somna i soffan :P hehe

Nu har jag varit ute o kört me mamma. När vi skulle ut från konsum satsade jag allt o svängde ut när de kom en lastbil :P Men vi lever o bilen är hel :) 

/S


Afterski1000 :D

Nu sitter jag o Sandra o lyssnar på bandit o dricker cider för att komma igång inför dagen :) Fan så kul de ska bli! Det är fint väder, solen skiner :) Kan de bli bättre?
Får slänga in nån bild sen, kanske hehe. Skriver när jag kommer tillbaka till medvetandet igen :P

/ S&S

En dag kvar :D

Idag vakna jag ovanligt tidigt, halv 9 va jag uppe, o ändå somna jag 2 tror jag. Men anledningen till att jag vakna va för att jag låg o hosta hela tiden, kunde inte ligga ner så jag va tvungen o gå upp. Haha jag va uppe innan Trude :P Men jag gick ner o kolla på Ice Age 2 ist :D Älskar Sid! Han är ju sten tuff ju.
Snart ska jag ut i fin vädret o sola, så jag får lite bränna tills i morron :)

/ S


2 dagar kvar nu :D

De va ett tag sen sist nu :P Men de har inte hänt ett piss, allt i sin ordning.. Sitter hemma o mamma nu o lyssnar på en massa go musik som Linda sitter o skickar :) Tror jag har feber o sen är jag så sjukt trött så allt blir bara knas nu haha.
Alla mobbar mig för min vackra röst nu.. Låter inte riktigt som den ska :P hehe.
Åh snart är de afterski1000 :D Fan va jag längtar!! Kommer bli en lång lördag :) :)
Nä nu orkar jag inte skriva mer. Men ska prova skriva lite mer.

/ S

RSS 2.0