.

So don’t you cry tonight
Rest your precious eyes
Cuz all that you are
Is beautiful child
It’s nothing they could change
It’s nothing you could hide
It’s nothing you should hide


Tjoho

Kvällens sysselsättning blir till o städa :) Innan 00.00 ska de va fint här, för då tänder jag avdentsljusstakarna :) Har inte haft en lång dag hittills hehe. Moster ringde o väckte mig vid 12 o sa att jag skulle kliva upp :P Skulle bara blunda lite till, o vakna halv 3 ist haha. Om ska iväg o käka på pizzan me Sara om ett tag :) Tills dess blir de till o dunka la musica! Orka inte lyssna på nån annans bass som dunka, så drog jag på min musik ist :)

/ S

(A)

Blir du nöjd nu? :P


Ja jag saknar dig tantaluringen :D<3


:!:

Förlåt! Jag vet att de va längesen sist nu. Vet inte riktigt va jag ska skriva bara :P
Har bråkat me mitt internet i typ en vecka nu!! :@ Börjar bli jävligt lack på de här nu! Telia suger som fan..
I morron ska jag ha gå igenom hur jag ska lägga upp mina lektioner o sånt :D Den som inte visste, jag ska börja plugga tyska snart :) Ska bli skönt me en sysselsättning!

Jag o Martina prata förut (ovanligt jag vet :P) fick skratta av mig mycke, nått som jag har behövt på länge nu :D

/ S

-

Vilken jälva sur dag! Den är ju helt förstörd iaf.. Oooohhhhhhhh!!

Waz up Q?

Har tvättdag idag. Inte alls de roligaste som finns, men måste ju göras så :P Tror jag ska ta en liten städ dag, inte för att de är så stökigt, men tänkte ta en vända me dammsugaren haha. Måste ju va lite fint tills Martina kommer iaf :) Har haft värsta konstiga drömmen i natt alltså :P Har bara drömt om massa vatten, vakna o höll på att pissa på mig haha.
Aja nu vet jag inte va jag ska skriva :P Har brist på tankar just nu.

/ S

*

Har bajs tråkigt! :/ Va iaf på arbetsförmedlingen idag o träffa min nya jobb coach, hon va hur trevlig som helst :) Tusen gånger bättre än den andra jag hade. Så nu kanske jag ska börja läsa tyska bara för att sysselsätta mig om dagarna :) hehe. Sen har jag varit me Sara hela dagen, allt i sin ordning :P
Nu hoppas jag på att min sockerpulla kommer hit o hälsar på mig i helgen ;D Va längesen sist nu.

Anna o Jenny! Om ni inte har sett mitt fina inlägg i Annas blogg. Så kan jag börja me dig Jenny, " nä jag vet inte va Anna heter på sin blogg" Bullshit kallas de! :O O sen du Anna, du ska ju säga till att du har en blogg! Har jag nåt att läsa om nätterna t.ex. Så nu har ni fått min hemska utskällning :P haha.

/ S


Run this town

Vill bara skryta för allmänheten att jag vakna 9 i morse! De hör inte till vanligheten :P Har haft ett riktigt flyt idag :) Va på tiden att de hände nåt bra för en gångs skull :D Har ringt o fixat så jag får betala min räkning slutet av den här månaden ist. Skickat iväg lönepapperet :) Sen har jag naturligtvis varit me Sara hehe. Vi kolla på förlossnings kliniken o då va de ett par som förlora sitt barn :( Tyckte så synd om dom, så jag börja gråta..

Nu ikväll blir de desperate housewives o christine!:D Vilken tv nörd jag är :O Men har man brist på sysselsättning så har man hehe.

/ S

RSS 2.0