Suck...

Så jobbigt! Jag måste städa tills i morron, o jag vet inte vart jag ska börja. Jag fattar seriöst inte hur jag kan stöka ner så mycket, ser ju ut som de bor en barnfamilj här ju :P Saker överallt, de är gångar här o där hehe.
Fadern kommer i morron o ska sätta in hyllplan i garedroben så jag kan kasta min jävla byrå! Får lite mer plats i rummet då :) o de behövs tycker jag, eftersom lägenheten inte är nå stor. Sen ska jag få lampa i hallen :D yeah! hehe. Man ser ju inget när man är där ute.
Måste komma på nåt jag kan göra i helgen oxå. Är lite små sugen på att dricka, va så längesen jag gjorde de nu :P Men hur kul är de att sitta själv o va packad? Hmm inte kul alls.
Aja kanske ska börja plocka här inne nu, medans jag fortfarande är pigg.

Ha de!


Idag snöar de!

Idag följde jag me moster till Funäs o hälsa på mamma :) Så jag va tvungen att gå upp 8, de är för tidigt för mig hehe. O när jag kolla ut va de vitt ute! Gu va glad jag blev då. Äntligen är de snart vinter här. Va hos mamma nån timme, kollade på Bortspolad :D haha den va skit bra ju. Sen hade Trude o moster skrivit en låt som dom framförde så fint i köket :P
Sen drog vi en sväng på konsum o handla lite. På vägen hem så snöade de hela vägen, o snön ligger faktiskt kvar :)
Det är dom här gångerna man är glad att man bor här uppe, det kommer alltid snö.

När jag kom hem fixa jag lite mat o gjorde de jag är bra på, kolla på tv :P hehe. När jag precis hade lagt mig så ringde systern min ( som sa att jag va tvungen att ha me henne hehe) o sa att jag hade mycket att berätta! Öhh jag fatta nada men sen åkte hissen upp o fatta att hon ville höra hur de gick i Stockholm :P Sen gick kom jag på att jag ville sola så jag ringde Jenny så hon skulle följa me mig :) Vill inte ligga där ensam hehe. Blev lite brunare iaf, men måste sola mer för att få den färg jag vill ha :) O eftersom de är onsdag så hade jag min heliga timme 21 ;) Grey´s Anatomy <3
Nu sitter jag o ugglar framför datan o fattar inte ett piss va Åsa menar hehe.

Ha de bra!


2007-10-28

Idag är det precis ett år sen min bäste Martin tog livet av sig. Han var min bästa killkompis och jag har aldrig haft en sån bra killkompis någon gång. Han såg mig för den jag var. Vi kunde prata om allt och vi hade roligt tillsammans. Jag har fått så många underbara minnen med Martin som jag alltid kommer bära kvar i mitt hjärta.

Den här dagen för att år sen ringde min kusin och berättade att Martin hade tagit livet av sig. Jag ville inte tro henne, så jag nekade allt hon sa för jag hade ju bara sett honom nån dag innan. Sen när jag insåg att hon inte ljög för mig kom mina tårar och jag grät i flera dagar efter det. Martin var alltid glad, han var en solstråle som sken upp mina dagar om jag inte var på humör. En del av mig har fortfarande inte fattat att Martin är borta för alltid.
Jag gick aldrig på hans begravning för jag klarade inte av det, vilket jag ångrar varje dag. Jag fick aldrig ta farväl av min vän. Och det är något jag ångrar varje dag. Jag har ett stort tomt hål och det är Martin jag saknar!
Jag skulle ge vad som helst för att få träffa han en gång till och bara prata med honom. Det finns så mycket jag vill ha svar på.
Jag tror på liv efter döden så jag vet att Martin finns här någonstans och kollar ner på vi som blev kvar. Han kommer alltid leva kvar i mig, för en så underbar människa som han kommer bli svårt att hitta igen.
Nu rinner mina tårar. Jag saknar han så grymt mycket!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0