Vill härifrån..!

En timme kvar innan de blir hemgång. Jobbar på dementet ikväll, o de händer inget. Är nästan för lugnt nu tycker jag. Alla ligger o sover.. Så jag får sysselsätta mig framför datan me kopp kaffe :) hehe.
Den här helgen kommer bli så oerhört tråkig! Ska bara va hemma o ta de lugnt. A o T har åkt iväg så de är tyst o tomt nu.
Jag är så uttråkad här, vill bort!! Har ingen lust att vara kvar. Har tappat lusten med allt nu tror jag.. Så länge jag är kvar här så kommer jag inte dra på leendet mycke iallafall.. Dom på jobbet har märkt skillnad på mig oxå, har inte samma energi som förut. Förr så gillade jag att jobba här. De gör jag väl nu oxå, men har liksom tappat gnistan. Gräver bara ner mig i den här hålan.. Händer ju för fan inget!
Den dagen jag lämnar Hede kommer kännas så underbart bra! O skulle tippa på att när man kommer tillbaka nån gång så är de exakt så som man lämnade de. Tiden står seriöst stilla här, de här är byn Gud totalt glömde bort..


It´s still the same

Sitter hemma hos mamsen, åkte hit i fredags. Anna jobbar i helgen så hon förstörde mina planer hehe. Så då tänkte jag att jag lika gärna kunde åka hem hit o träffa Alex :) Igår va vi i Röros halva dagen, de va ganska kul faktiskt. Va på en konstutställning, hitta en skit fin tavla! Synd att man inte har så mycke pengar :/ Sen blev de film hela kvällen igår. Först Wallander skulden o sen kolla jag o Alex på Narina Prins Caspian.
Va som händer idag vet jag inte, skulle chansa på NADA!

Nu när jag va i Varberg så kände jag hur mycke jag måste bort härifrån!! Inte en enda gång så fick jag "hemlängtan". Man inser va mycke man går miste om när man bor i en sån här liten håla.. Ville inte ens åka hem därifrån. O nu när jag har kommit hem så har jag haft hur ont i magen som helst. Anna sa att de kanske är för att jag har ångest över att va här hemma.. Vem vet? De skulle ju inte förvåna mig. I torsdag när jag o Anna satt hemma o tog oss några glas vin så kom jag på att jag bara hade varit hemma i två dagar.. O de kändes fan som en oändlighet!! Kände så i onsdag o då hade jag bara hunnit vara hemma i några timmar. I Hede står fan tiden stilla! Jag kom tillbaka till sur hålet som jag lämnade de. Inget nytt eller ovanligt hade hänt under den tiden jag va borta.
Så nu blir de flytt på mig snart! Klarar inte av att va kvar här mer..


Too much love will kill you

Ska snart ut o tappa bort mig i Varberg :P Vet på ett ungefär hur man går, men lär ju tappa bort mig på vägen dit hehe. Hade en bra födelsedag iaf :) Fick till o me tårta hehe. Efter mycke om o men :P Vart skapligt full oxå, vi va ner på stan på kvällen :) Men har inte besökt systemet än :O Ska göra de på onsdag, så tar jag o Anna en supar kväll på torsdag :D
Åker hem i morron.. Jag längtar inte ens hem. Märker hur skönt de är att va borta från Hede när man väl har åkt! Blir att jag flyttar därifrån snart.

Ska hoppa in i ducshen nu snart o sen iväg o köpa kyckling hehe. Sen komma på nått jag kan göra under dagen, är ensam till 4 så :P

/ S


Snart 20 :D

Nu va de ett tag sen jag skrev igen.. Är iaf i Varberg nu :) De är så otroligt skönt o komma bort från Hede! Längtar inte hem hehe. Nu ligger jag i soffan o väntar på N ska duscha klart, ska ner på stan. Igår kolla vi på film hela dagen :P Ja de är nå fel på mig nu, kan inte sova länge :O Dom här två dagarna har jag gått upp halv 10, 10..  Så jag har suttit vid datan tills den andra vaknar :P
Haha ja jag har en sak jag ska säga till er, Sandra o Martina :P Får ringa o säga de innan jag glömmer bort de hehe.

Ja nu är de bara en dag kvar av min ungdom hehe. Ska passa på o njuta av de idag :)

Nu kom han ut, så ja hehe. Vet inte va jag ska skriva mer nu :P Får berätta om morron dagen nån gång.

/ S


Överraskad???? JAPP!

Igår när jag hade jobbat klart, kommit hem skicka Jenny ett sms om att hon skulle ringa om en kvart. Satt o vänta på att hon skulle höra av sig... Så knackar de på dörren, tänkte de va moster så undra varför inte öppna (hon har nyckel) så jag gick upp o kolla i titthålet o såg Jenny :O Fundera ett tag, trodde de va nån annan som va lik henne, för hon är på Irland! Så öppna jag o så va de hon!!! Kasta mig över henne o krama hon, fråga va fan hon gjorde hemma?! Hon har ledigt den här veckan så hon, moster o mamma har vetat om att hon skulle komma hem i en månad nu. När jag fick veta de blev jag sur o tårarna rann, då mest glädje tårar såklart! :) Så nu blir hon hemma tills onsdag, o jag åker på måndag o jobbar hela helgen :( Men jag ska umgås me henne den tid jag har över om dagarna :)



<3

/ S

RSS 2.0