Så ska de låta

Så nu har jag avklarat några timmars jobb :) Kul att få jobba igen, men dock väldigt långtråkigt. Fanns inte så mycke att göra :P Satt mest o prata me gamlingarna :) Men vilket som, är glad att få jobba lite igen.
Har pratat me fadern o han ska äntligen hämta soffan som bara tar upp onödig plats i lägenheten, plus att jag får pengar :D 500 kr för en soffa som är skapligt bra är väl inte dåligt?
Va sjukt hungrig när jag kom hem! Tills jag insåg att jag inte hade nån mat :P Men hitta iskall öl i kylen o micro popcorn på diskbänken hehe. Så sitter o mular i mig de nu o kollar på så ska de låta :) Haha jag känner mig dock lite dum, men va fan!
I morron ska de bli intressant o se om jag kommer upp innan 07. Så ska jag jobba fram till 21 :) Så hoppas verkligen att jag får gå hem nån gång i mellan men är lite osäker. Sen efter jobbet blir de hem o ta en snabb dusch o sen springa upp till Torbjörn o kolla på eurovison :)

Saknar mitt hjärta!

Älskar dig Henric <3


This is over! :D

Men tack! :) Sverige kom inte me till finalen på lördag :D HAHAHAHAHA! Anna kunde ju inte suga mer :P Undra hur hon känner sig när hon inte va tillräckligt bra för att kvala sig vidare? Hehe nä jag är inte skadeglad :D Dock synd att inte Nederländerna kom me :/ Dom digga jag ju! Får lyssna på den låten mycke i sommar ist ;) Min nya party låt :P Hahaha!
Nä nu ska jag lyssna vidare på musica :D


BAJS

Kan inte sova :/ Magen har vänt sig helt.. Fick upp maten förut ikväll, mycke trevligt! O nä jag är inte magsjuk, bara en massa tankar som flyger omkring där uppe i tomrummet.

 


Kallt o grått

Fan va kallt de är! :O Ska de inte bli sommar snart? Ena dagen är de skit fint väder o sen andra är de typ nya istiden.. De enda man kan göra är att hoppas på att de blir bättre snart.
Idag har jag inte gjort ett skit typ. Har suttit på sigges o hållt Torbjörn sällskap ett tag. Sen har jag bara suttit framför tvn :P Nu behövde jag höra ljuva toner från högtalarna ;) Musik gör iaf att allt blir bättre :) Är lite små förvirrad o vet inte va jag ska göra. Känns som allt bara kommer fall samman snart. Men än så länge håller jag leendet uppe. Onödigt o gå runt o va sur över nått man inte kan styra ett piss över. Va som händer o inte händer kommer me tiden.
Nä finns inget mer att skriva om nu. Mitt liv är inte de roligaste o läsa om ändå så :P Händer inte så mycke.

Cinderella

Idag har vi varit upp till Funäs ett tag. Va in på tälthuset ett bra tag, men hade ju me oss moster :P Så inte så konstigt att de tog 100 år hehe. Sen blev man mer döv när vi va hemma hos mamma. Fan mamma o moster när dom pratar.. SHIT! :O Dom överröstar ju allt när dom skriker, eller just ja.. Pratar :P
Sen har de bara varit lugnt. Jag o Jenny va ute o gick en liten bit :) Sen satt vi hemma hos mig o lyssna på musik, allt i sin ordning :P Nu har jag bara skit tråkigt, oxå allt i sin ordning.

Ibland behöver man inte säga precis allt.. Ska bli bättre! Sitter o tänker över allt nu.


The end

Hoppas ni blir glad nu när jag skriver för en gångs skull :P Har som inget att skriva om så därför blir de väldigt långt i mellan. Igår grilla vi :) Hur gott som helst!
Har även fått mitt schema för sommaren, de suger! Ännu en sommar blir man kvar här o gör INGET! Kommer inte ha råd att göra nått.. Så är lite små sur för de. Men finns dom som har de värre så ska inte klaga.
Nu sitter jag o väntar på att fadern ska komma me mat :P Ringde o tiggde till mig att han skulle komma ner me mat åt mig bara för jag inte har nå pengar.
Ikväll blir de bara att jäsa i soffan :) Får se om Anna o Jenny kanske tittar förbi så man har lite trevligt sällskap iaf :)
Nu kom han me maten :) Så nu ska jag få nya krafter :P

RSS 2.0