Hämnden är ljuv!

Fan va le jag är!!

Gick o la mig ganska tidigt igår för att jag mådde piss.. Prata lite i telefon så de blev att jag somna runt halv 1 iaf. Sen efter de har jag vaknat var 10:e jävla minut för en granne har spelat så otroligt hög musik! Basen har varit underbar att lyssna på.. Åh jag blir såååå arg! Vid 5 blev de äntligen tyst.. Vakna nyss, så nu kör jag me min hämnd o hoppas att dom andra sover! Tycker själv att mina 5 högtalare plus extra basen funkar väldigt bra!


Bakis...

Hade en trevlig kväll igår me mina flickor! :)
Martina o jag börja förfesten här i Hede 12. Sen tog vi bussen till Sveg. Hehe när vi stod still i Vemdalen, så skulle jag passa på att fylla på min flaska me bacardi o 7-up :P Martina kalla mig smyg alkis hehe. Hade ju inte en sån liten diskret flaska.. När vi kom fram så va de snabba steg till Tina som gällde. Höll på o pissa på mig!! Sen gick vi ut o köpte en tunika på Ada & Arvid :) Sen träffa vi Moa, första gången på evigheter! Gick en snabb sväng på systemet. Sen hem o fortsätta dricka :D
Sen bar de av till längan på mer förfest :) Skit kul o träffa gamla klasskompisar igen! :) Skapa fred me en hehe. Sen va de meningen att vi bara skulle gå hem o lämna drickan o sen ut på ön.. Haha jag gick före Anna o Martina så jag satt mig vid en buske o trodde att dom såg mig när jag satt där :P Så fel man hade,, hehe.
När vi kom in hann jag bara på toa innan allt kom upp :P Sen vart jag hungrig så då drog jag me flickorna på statoil så jag fick mat. Pan pizza o kycklingsallad hehe. Min frukost va inte den bästa igår, winerbröd o cola :P

De hela sluta me att Anna o Martina däcka vid halv 11 o jag satt o käka min sallad o kolla på tv hehe. Ingen ö för oss :P Nu i morse kunde jag inte må sämre! Hade bara kvar typ 1 dc i flaskan :O Fattar inte hur jag fick i mig så mkt hehe. Fick iaf skjus hem va Moa o Robert idag :D Sen har jag o Martina känt oss döende idag.. Är fortfarande lika bakis som i morse, plus mensvärk på de! Uscha!!

Nu kom Anna så jag ska va social me henne o sen ska vi försöka ta oss till ok utan problem ;) haha.

/ S

Bilder från igår :)


Fjortis posen :P


Jag o Tina :)

Anna o Martina :)

 


Hoppla!

Oj va ett tag sen sist nu!

Ska försöka skärpa mig.. Va har hänt sen sist,, hmm?? Nja skulle tippa på inget hehe. Har inte så mycke o göra på dagarna :P Inget jobb så långt ögat når iaf.. Börjar bli lite o göra här nu, brist på sysselsättning. Spåren börjar sätta sig på armarna hehe. Blåmärken lite här o var :P Eller hur Anna?

I helgen ska de äntligen supas till ;) Gu va jag har längtat! Åker till Sveg o ska på stängningen av ön :) O ska få träffa min Martina ;) De va ett tag sen nu. Kvällen ska va långt ifrån lugn iaf..
Men gud jag har ingen aning om va jag ska skriva om :O Åker bort snart igen! Ska bli sjukt skönt :)

Nä nu återgår jag till musiken igen :)

/ S

Tjuge pågar i bastun

Tog mig friheten o smaka lite av Annas vin.. Hihi busigt :P Haha ja idag när jag satt o lyssna på musik, hade slängt ihop en spellista. Så va de nån konstig låt så precis när jag hade upp den så börja dom sjunga " ohh ohh vi är tjuge pågar i bastun" Den där jävla låten har jag haft på hjärnan sen jag hörde den hos N.. O den är långt ifrån bra, haha den är så dålig! Men jag kan inte sluta lyssna på den nu :P Fan att jag skulle ha den låten.
I morron bär de av till stan :D Jag o Anna ska ha en trevlig dag tillsammans. O de bästa av allt... Jag ska äntligen göra min efterlängtade medusa piercing! :D
Ska lägga in nån bild i morron kanske o visa resultatet :)

Nu ska jag snart kika på Beck.

/ S


An Angel

Har jobbat ikväll, de va inte de roligaste.. Är inte riktigt kry än, orkar inte göra nått. Ska kämpa på i morron oxå eller iaf se hur länge jag orkar va kvar.

Va inne på tagged o kolla lite o då hitta jag Martins sida :´( Jag trodde den hade försvunnit.. De gjorde ganska ont o se den.



I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you..

RSS 2.0