Tomt

Idag har jag badat! De va skönt faktiskt :P Vattnet va ganska varmt, eller så va de så att man tappa känseln i kroppen hehe. Anna, Tina o jag åkte till Långå o götta oss ;) De blev mest till o ligga i solen, måste ju passa på medans de är framme :) I morron blir de samma tripp :D
Jo Anna o jag va duktig o va ute o sprang idag. O fan va sur jag va hehe. Men de va skönt när man kom hem o fick duscha :P Sen kolla vi på Rovdyr, en norsk rysare.. O de va som vanligt när vi kollar på såna filmer, jag skriker hehe.
Nä nu ska jag fortsätta lyssna på musik :)


Riktig skoj kväll igår :) O de bästa va allt! Jag va inte bakis i morse :D hehe

/ S

15.21

Jag måste ju va världs bäst i o försova mig! Börja 7 i morse, o jag vakna 10 över :P Va bara o ringa o säga att jag skulle komma om ett tag. De är andra gången på två veckor nu hehe. Men jag skyller på klockan :P
Sluta 12 o när jag kom hem såg jag att jag hade me medicin i tröjan... Så de va ju bara o gå tillbaka me den, då va jag lite små le :P Hade lagt den i fickan för att jag hade fullt i händerna o tänkte att jag skulle lägga tillbaka den för jag va tvungen o gå in o lämna glaset :P Minnet är bra men kort hehe.
Har solat sen jag kom hem :) Nu snart blir de nog att jag o Anna ska åka o bada (om vi får tag på bil) de kommer bli mitt första dopp på 3 år! Börjar gruva mig nu hehe.


Ikväll blir de kall öl me trevligt sällskap ;)

/ S


Maybe baby you´re too pretty for me

Fan va le jag va i natt. Hoppa i säng 23.30 o såg fram emot att få sova. Jo tjena! De va nått som börja pipa hos nån granne o jag trodde först att de va brandvarnaren så då kunde jag självklart inte sova. Låg o lukta om jag kände nått hehe. Sen hade jag sån tur att Åsa va vaken :) Så jag låg o prata me henne ett tag. Efter tag kom vi fram till att de inte kunde va de jag trodde, för de hade gått en timme :P De där jävla pipandet låg jag o lyssna på tills jag somna typ 4.... O jag börja jobba kl 7! Gissa om jag va sjukt trött när jag kom på jobbet idag. Men har iaf haft en go tur, 07-12 :) Så när jag kom hem la jag mig på ballkongen o har solat fram tills nu :D Haha ja jag somna när jag låg o sola ryggen :P Sov säkert 1 timme eller nå sånt hehe. Måste gå o kolla hur den ser ut snart.
Ska väl va duktig o städa nu. Måste ju ha fint tills i morron när jag o Anna ska njuta av vädret o dricka kall öl ;)

/ S

Sol! Värme! Härligt!

Idag har jag varit me mamsen, Turde o moster på campingen :) Har varit otroligt fint väder idag :D Suttit o solat halv dagen, så nu har man fått mer färg :) Blev kanske lite för mycke, har lyckats bränna mig.. Men de är värt de :)
Tror mamma har varit i troståldern idag, hon satt o peta på mig hela tiden o fråga om hon va pain in the ass hehe. Men hon va snäll nog o massera mig iaf :) De va underbart skönt!
Trude tyckte hon va extremt kul när hon tryckte upp en spindel på mig 2 ggr.. Satt o skrek, tyckte lite synd om alla dom andra barnen som satt brevid mig hehe.
De har varit en toppen dag! :) Fick håret urtunnat oxå, sjukt skönt! Klippte bort hälften av håret o ändå så är de lika mycke kvar hehe.
Nu på kvällskvisten har jag varit me Anna o flummat :D Snart blir de läggdags om man ska ta sig upp till jobbet i morron.


Lite färg har man fått iaf :)

/ S


There is no fear

Äntligen är helgen över! Gud så skönt de ska bli o få vila nu :) Är inte van o jobba som jag har gjort dom här dagarna.. Ska bli farligt skönt o få sova länge i morron :D Ingen jävla klocka som ringer halv 7!
Ikväll blir de bara lugnt. Ska ta en lång dusch så fort de slutar att åska. Sen blir de soffläge :) Me kall cola!

/ S

Big Bang Theory

Idag fick jag äntligen mina kläder :) Är så stolt att jag inte tog nå mycke svart. Lite färg nu till sommaren :) hehe.
Har jobbat i köket på dagiset idag o igår. Försov mig igår :P Så kom lite tidigare idag. Nu sitter jag bara o tar de lugnt. Blir jobb hela helgen.. Så de kommer bli en lugn kväll hehe.

/ S


Hungrig...

Nu va de ett tag sen sist.. Men de har inte hänt ett piss ändå hehe.
På fredag börjar man jobba, hela midsommar helgen. Lite surt känns de, men får bra betalt ist :)

Jag skabli bättre på o skriva. Får se om de händer nått intressant hehe. Nu ska jag ha min prat stund me Martina ;)

Hakuna Matata

Snart en vecka av konstant huvudvärk :( Va nästan på väg o bli frisk i torsdag, men de sket sig igår :P hehe. Så nu har jag fått tillbaka min vackra röst.. Får man damp eller??
Igår va jag på studenten till Anna o Moa :) Dom va så fina. Men de va otroligt tråkigt o sitta i kyrkan 2 timmar typ.. Träsmak i röven? Öhm.. JA! Men de va värt de :)
På vägen hem hade jag precis somnat o vakna av att de small till som fan! Hela bilen skaka, jag såg helt seriöst mitt liv passera revy.. Ena bak däcket hade typ exploderat, såg väldigt fint ut hehe. Men vi kom hem levande :D
På kvällen va jag me Tina o mamma Susanne. Vi va o käka pizza :) (nu vill jag inte ha de på ett tag) sen lite små tjaffs me Tina ;D hehe. Sen blev de film, o Tina va trevligt sällskap som somna hehe.

Men hade en trevlig dag :)

Haha en liten konversation om ögondroppar.. :)

- Aj jag fick i ögat!
- Hahahahahahahahahahahahahahaha!!! Men de är ju meningen att dom ska va där.
- Ja, men de va inte så jag mena..

OMG! Va de va roligt :)

/ S


Ipren tack!

Ibland så får man vara dum.. Färgar håret på Tina o så skulle jag lukta på blonderingsgelen o jävlar va starkt de va! Min näsa brann typ :( Alla gör ju misstag hehe.
 
Så söt man kan vara :) " Ja! Jag fattar, de är ju vin i påsen, bag in da box! :D " haha geniet Tina ;)

/ S

Sömnlös

Kan inte sova :( Är hur trött som helst men de går inte.. Magen skriker efter mat, huvudet explodera snart o varmt är de. F*n va le jag blir...

Eyes set to kill

Alltså jag hatar när folk väcker mig! Vakna av att jag fick sms i morse.. Sen kunde jag inte somna om :( Blir så le på sånt.
Skulle gå o sola idag, jo tjena! När kom hem till moster för o hämta poletten så hade hon ju självklart den i plånboken o hon är hos morfar. Så jag käka där :P hehe. Sen har jag hållt på o hjälpt Anna me hennes jobbar dagar i sommar, gu så snäll jag är :) Ska tillbaka ikväll o fixa de. Nu har jag suttit ute o solat o lyssnar på go musiken man fick av N igår ;)

Snart ska jag iväg på nå jävla möte på ams... Kan inte bli gladare, NOT!

/ S


RSS 2.0