Mörkt o kallt

Idag så va de säsongs start på one tree hill o gossip girl! :) Så nu är jag glad, har fått tillbaka två program iaf hehe. Jag fattar inte varför jag är trött, jag sov till halv 3.. Fast jag har ju min teori, sover man för lite är man trött, sover man för länge är man trött o sover man nånting där i mellan är man fortfarande lika jävla trött. De stämmer iaf på mig hehe.
Nu sitter jag o lyssnar på musik :) Tänkte att jag skulle komma me nå bra förslag :)




Strum und Drang - Miseria
Strum und Drang - Break away
Strum und Drang - A Million Nights
Dead by April - Losing you
Dead by April - Falling behind
55 Escape - Open your eyes
36 Crazyfists - Sad Lisa
Renegade Five - Running in your veins

/
S

Party :D

Igår så festa Anna, Jenny, Tina och jag :) Vi käka middag o sen gick på drickan hehe. Som vi alltid gör så börja vi me ölspelet, lika kul varje gång :) hehe. Sen satt vi bara o prata resten va kvällen, hade musik i bakgrunden. Sen fick vi för oss att vi skulle dansa :D Jag saknar verkligen taktkänsla!! De finns de bevis på hehe. Hela kvällen va toppen, om man bortser från en sak.. Men de tänker jag inte ens nämna för då blir jag bara arg igen. Natten slutade me att jag somna halvt inne på toan hehe, vakna på morronen o gick o la mig sängen. Vid 10 gav jag upp o gick o satte mig i soffan, fan va jag har varit bakis alltså. Jag hade så jävla ont i handen, jag är blå på ena sidan av handen o pillar man där så är de nåt som sitter löst under :P Men saken är den att jag kommer inte ihåg va jag har gjort för nåt hehe. Men de är som de ska vara haha. Sen när brudarna kom hit så fick jag höra att jag hade knuffat undan Anna så hon hade flugit in i väggen o jag hade slagit huvudet i ballkongdörren o hade gått runt me en kall cider flaska på huvudet efter de :D haha. Sen kika vi på film o sen gick vi iväg o käka på pizzan. Vi hyrde en film o tog de väldigt passivt här hemma sen :)
Nu ska jag kika vidare på Wallander.

/ S
Bilder från igår :)

      

           

    

Utmanad av Johanna

Jag har blivit utmanad av: Johanna

Regler: Gå in på mappen mina mappar Gå till sjätte mappen och välj sedan sjätte bilden i den aktuella mappen Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den Utmana tre andra personer och länka dem, samt tala om att dom är utmanade.

                                               
Sitter o kollar på 2 fast 2 furious, o sen sa Johanna att jag va utmanad så jag är tvungen o göra de här :P hehe.
De här är Frans o Alex på julafton :) Dom står och väntar på jultomten. Det va en toppen jul många hemma och mycke julklappar hehe.

Jag utmanar: Sandra, Martina och Sara

Obotlig sjukdom, svartsjuka kallas de.

Jag får psykbryt på mig själv snart!!! Fattar inte varför jag är så jävla svartsjuk?! Jag har ingen anledning till att vara de, men blir de ändå. Jag spricker ju fan nästan av de. De är bara jobbigt, får en klump i magen som gör så himla ont. De är ju inte bra de här.. Jag har en obotlig sjukdom, ingen kan hjälpa mig att bli fri den.
Idag är bara en fucked up dag! Sovit lite, minsta lilla sak gör så att jag nästan börjar gråta. Prata me Sandra nyss o vi har prata om alla hjärtans dag igen. Alltså jag hatar den dagen! Den gör en bara påmind om att man är ensam, vem fan vill de? O så vet man att hur många som helst ser fram emot den dagen. Sist jag va ut o gjorde nåt kul på alla hjärtans dag va i ettan på gymnasiumet, den kvällen va toppen. Men den har för många minnen, visst de är bra minnen. De va kvällen jag lärde känna Martin. De va sista gången jag firade den dagen.
I år ska jag låsa in mig, dra ner persienerna o lägga mig i sängen.

HATAR ALLA HJÄRTANS DAG!

/S

TRÖTT :P

Idag va jag tvungen att kliva upp 06.30!!! Hade sovit 4 timmar, lite jobbig jag har vart idag hehe. Följde me som moraliskt stöd till Sveg idag, Anna ville inte köra själv dit, o de fattar man så tråkig väg som de är.. När vi kom fram så gick hon på skolan o jag stanna kvar i soffan o läste extra hänt :P Sen va jag social me Åsa ett tag oxå. Typ 12 åkte vi hem till Hede igen. Va iväg på skolan här o lämna nå papper.
Sen va vi hos mig ett tag o satt framför datan, så ovanligt hehe. Sen åkte vi till Anna, hann va där nån minut sen hämta vi Tina, o på vägen dit trodde jag att jag skulle dö :P De va nästan så att jag såg ljuset framför mig, nää de va en bil! :P haha.
Sitter framför datan o lyssnar på musik o bara slappar, är hur trött som helst. Lär bli en tidig kväll för Loo hehe.

/ S


Bättre sent än aldrig

Ber om ursäkt för att jag inte har skrivit på ett tag, men jag skyller på mitt internet hehe. Nä men har inte ens haft en tanke på att skriva. Men nu ska jag prova skärpa mig!
Idag har jag varit för trött, har suttit och skrattat hela tiden, stackars A. Men jag fick inte min skönhetssömn i natt! Först ringer tvillingsjälen o väcker mig 03.00 är packad o ska prata, somna om igen typ 04.00. Sen ringer de 07.30 o då fick jag psykbryt! Skrek rätt ut o svarade, då va de från jobbet o jag va inte trevlig just då. Fråga om jag kunde sitta på vak halva dagen o då sa jag nej tack o la på. När jag ändå hade blivit väckt så hade jag på datan så "Låt den rätte komma in" skulle bli klar tills jag o A skulle kika på den.
Sen har jag spenderat hela dagen me A, spelat kort o dampat oss, de gamla vanliga :) hehe. Filmen va både bra och dålig, den va fin så därför tyckte jag om den, men den va väldigt knepig, eller så är de bara jag som är trög :P
Sitter o lyssnar på musik just, kommer väl göra de tills jag däckar på soffan.

Declan Galbrait - An Angel
Värt att lyssna på!
/ S

RSS 2.0