Dag 6

Senaste drömmen du kom ihåg:

Ja de va en bra fråga :P Men jag tror att de är när jag drömde att jag o Jenny va judar. De va andra världskriget fast de va nu. O vi blev dödad hela tiden, men varje gång vi dog så kom vi till ett annat ställe :P Skit mysko, ingen mardröm bara en väldigt konstig dröm.

Dag 5

Det här åt jag idag:

Frukost: Macka o ett glas juice. Lunch: Ingen. Middag: Pan pizza. Fredags mys: Gurka och morötter me dipp o pepsi max.
Haha väldigt intressant :P

Dag 4

Ett ögonblick:

Hmm vet inte riktigt va de ska vara för ögonblick.. Så jag antar att jag får vara tråkig den här dagen o inte skriva om de :P Men kanske kommer på nått senare så då fyller jag i de.

Dag 3

Din familj:

Min familj består av två familjer. Först så är de mamma Lena, Rikard, Francisca, Alexander och Trude :) Sen har är det pappa Roland, Eva och Johanna.
Mammas del har jag bra kontakt med :) Är där lite från o till. Men pappa träffar jag inte allt för ofta, har inte så bra kontakt på den sidan. Mer behöver jag inte gå in på.

Sen har jag min fina älskling <3 Han är min lilla familj :)
Moster får jag ju inte glömma :P Hon har alltid funnits med i mitt liv sen jag va liten bebis :) Och där har jag mina två kusiner Jenny och Jonas, som mer är som syskon än kusiner :) Har bra kontakt me alla dom tre :) Sen är de morfar :) Den gubben får jag heller inte glömma att nämna :) Min kära morfar :)

Ja det är min stora familj :)

RSS 2.0